Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023
ΑργολίδαΑναφορά - διαμαρτυρία καταθέτει ο Κωστούρος για να ληφθούν μέτρα για την...

Αναφορά – διαμαρτυρία καταθέτει ο Κωστούρος για να ληφθούν μέτρα για την ρύπανση

Αναφορά – διαμαρτυρία κατατίθεται αύριο (σήμερα) το πρωί από το Δήμο Ναυπλιέων στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ναυπλίου προκειμένου να ληφθούν μέτρα για τις επιπτώσεις της λειτουργίας των εργοστασίων στην ατμοσφαιρική ρύπανση της περιοχής μας.

Όσο για αυτούς που τρέχουν να οικειοποιηθούν – «κλέψουν» δημοσιότητα για το θέμα και δήθεν πατρότητα έχω να αναφέρω τα εξής: Οι μοναδικές προτάσεις οι οποίες έχουν κατατεθεί στο δημοτικό συμβούλιο από τον συγκεκριμένο σύμβουλο που τρέχει τώρα να προλάβει να οικειοποιηθεί κάτι! τι άραγε;

Είναι:1. η μνημειώδης πρόταση στην συζήτηση του τεχνικού προγράμματος του 2020 (πρόγραμμα έργων 12.000.000€) για μία λακκούβα στην οδό Αγίου Ανδριανού. Πρόταση η οποία υιοθετήθηκε άμεσα από την δημοτική Αρχή και η λακκούβα κλείστηκε.
2. η επίσης μνημειώδης πρόταση που πιθανώς να διαβάσατε για να έρθουν οι εύζωνες να παρελάσουν στην παρέλαση της 28 Οκτωβρίου στο Ναύπλιο εν μέσω υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Αυτός που μηνύει συναδέλφους του δημοτικούς συμβούλους «τρεις φορές την εβδομάδα» χάθηκε ο κόσμος να κάνει και μία αναφορά στην εισαγγελία για το συγκεκριμένο θέμα; Επίσης όλοι αυτοί που κόπτονται για το καλό του Δήμου παραμορφώνοντας την πραγματικότητα γράφοντας ενστάσεις επί ενστάσεων και αναφορές επί αναφορών χάθηκε να γράψουν μια σελίδα και γι αυτό; Συνηθίσατε στη ζωή να παραβιάζετε ανοικτές πόρτες αλλά ως εδώ!

*Χθες κάποιοι μάλλον νεαροί έβαψαν έναν τοίχο στην Αρβανιτιά. Δεν κάνετε καλύτερα μια βόλτα να βγάλετε καμιά φωτογραφία; Να μη σας πιάνει και η κάπνα…..
*Τώρα το θυμηθήκατε ότι δεν είναι αρμοδιότητα του δήμου;
* Το γραφείο δημάρχου έχει απευθυνθεί δεκάδες φορές σε αρχές για το θέμα.
* Ας θυμηθούμε πόσες φορές έχει έρθει θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και πότε…

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα