Ελλάδα Ανδρέας Πουλάς: Ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα έκδοσης νέας προκήρυξης στην Ειδική Αγωγή

Ανδρέας Πουλάς: Ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα έκδοσης νέας προκήρυξης στην Ειδική Αγωγή

0

Αναφορά κατέθεσε στη Βουλή ο Ανδρέας Πουλάς προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με την οποία ζητά ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα έκδοσης νέας προκήρυξης στην Ειδική Αγωγή προκειμένου να καταρτιστούν νέοι πίνακες κατάταξης, επισυνάπτοντας την σχετική ανοικτή επιστολή του Πανελλήνιου Συλλόγου Αναπληρωτών Δασκάλων.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της αναφοράς:

Προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Νίκη Κεραμέως

Θέμα: «Χρονοδιάγραμμα έκδοσης νέας προκήρυξης στην Ειδική Αγωγή»

Κυρία Υπουργέ,

Σας καταθέτω επιστολή του Πανελλήνιου Συλλόγου Αναπληρωτών Δασκάλων με την οποία ζητούν ενημέρωση σχετικά με το χρονοδιάγραμμα έκδοσης της νέας προκήρυξης για την Ειδική Αγωγή.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν στην επιστολή οι πίνακες κατάταξης της Ειδικής Αγωγής που δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ τον Ιούνιο του 2020 ισχύουν εώς τη λήξη του τρέχοντος έτους. Για τον λόγο αυτό το σχολικό έτος 2022-2023 θα χρειαστεί να υπάρξουν καινούργιοι αξιολογικοί πίνακες κατάταξης στην Ειδική Αγωγή και βασική προϋπόθεση για την κατάρτιση τους αποτελεί η έγκαιρη έκδοση νέα προκήρυξης προκειμένου να γίνει εκ νέου κατάθεση δικαιολογητικών ή/και επικαιροποίηση των στοιχείων των αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

Με αυτόν τον τρόπο οι νέοι πίνακες κατάταξης θα είναι έτοιμοι πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς γεγονός που αποτελεί απαραίτητο παράγοντα για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.

Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες.

Ο βουλευτής

Ανδρέας Πουλάς

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version