Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023
ΑργολίδαΓιώργος Γαβρήλος: Να σταματήσουν να παίζουν με την υγεία των πολιτών της...

Γιώργος Γαβρήλος: Να σταματήσουν να παίζουν με την υγεία των πολιτών της Αργολίδας

Η διάλυση των νοσηλευτικών μονάδων της Αργολίδας δεν έχει τελειωμό. Εν μέσω πανδημίας και με απόφαση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, μετακινούν στο Νοσοκομείο Κορίνθου, τον μοναδικό πνευμονολόγο του Γ.Ν. Αργολίδας, που υπηρετεί στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου. Η απόφαση είναι ανεξήγητη και επικίνδυνη για την υγεία των πολιτών της Αργολίδας, αφού ο εν λόγω ιατρός υποστηρίζει και τη μονάδα covid-19. Όλοι μαζί πρέπει να αποτρέψουμε αυτήν την απαράδεκτη εξέλιξη.

Η αποστελέχωση του Νοσοκομείου Αργολίδας από πολλές ιατρικές ειδικότητες και από νοσηλευτικό προσωπικό οδηγεί στην διάλυση των υπηρεσιών υγείας στο νομό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα εγκατάλειψης και αδιαφορίας από την κυβέρνηση είναι και η λειτουργία της Παθολογικής Κλινικής Ναυπλίου, που στέκεται όρθια λόγω της φιλοτιμίας των δύο γιατρών που μοιράζονται τις εφημερίες του μηνός, αντί για επτά εφημερίες το μήνα που θα έπρεπε να υποστηρίζει ο καθένας τους.

Η εγκατάλειψη του ΕΣΥ είναι μια συνειδητή πολιτική επιλογή της κυβέρνησης προς όφελος των ιδιωτών. Όλοι πρέπει να παλέψουμε και να ακυρώσουμε τα σχέδια της χειρότερης και εξίσου επικίνδυνης κυβέρνησης που γνώρισε η χώρα τα τελευταία έτη.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα