ΑργολίδαΔημήτρης Κωστούρος: Έχουμε τα χαμηλότερα ανταποδοτικά τέλη σε σχέση με τους υπόλοιπους...

Δημήτρης Κωστούρος: Έχουμε τα χαμηλότερα ανταποδοτικά τέλη σε σχέση με τους υπόλοιπους Δήμους και αυτό θα συνεχιστεί

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο στην τοποθέτηση για την αύξηση των ανταποδοτικών τελών για το 2022 ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ως Δημοτική Αρχή είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για την αύξηση των ανταποδοτικών τελών λόγω της αύξησης τόσο του κόστους διαχείρισης των απορριμμάτων όσο και του κόστους ενέργειας που συντελείται παγκοσμίως.

Ως Δήμος Ναυπλιέων έχουμε τα χαμηλότερα ανταποδοτικά τέλη σε σχέση με τους υπόλοιπους Δήμους και αυτό θα συνεχιστεί. Η αύξηση που θα υπάρξει θα είναι σε λογικά πλαίσια σεβόμενοι πάντοτε τις ανάγκες και το συμφέρον των συμπολιτών μας. Για άλλη μια χρονιά ευπαθείς ομάδες όπως άποροι, ΑΜΕΑ με εισόδημα λιγότερα των 40.000€ ετησίως καθώς και τρίτεκνοι και πολύτεκνοι θα έχουν μηδενικά τέλη. Αυτό καταδεικνύει ότι το θέμα το αντιμετωπίζουμε αντικειμενικά, με μεγάλη προσοχή και φροντίδα. Είμαστε σε θέση να σας πληροφορήσουμε ότι οι προσπάθειες που γίνονται από το Δήμο Ναυπλιέων στα πλαίσια της εξοικονόμησης ενέργειας μέσω εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας, της ανακύκλωσης, τα έργα που σχεδιάζονται και δημοπρατούνται για την μείωση του όγκου των απορριμμάτων και με τις παράλληλες ενέργειες της Κ.Ε.Δ.Ε για διευκολύνσεις στους Δήμους από το Υπουργείο Εσωτερικών για μειώσεις του ενεργειακού κόστους μπορούν να επιφέρουν στο μέλλον θετικά αποτελέσματα.

Λέμε αλήθειες στους συμπολίτες μας χωρίς να λαϊκίζουμε. Τα εξόφθαλμα ψέματα ορισμένων είναι πράξη πολιτικά ανήθικη. Στο δημόσιο λόγο είμαστε ως Δημοτική Αρχή ειλικρινείς και αξιοπρεπείς δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τον σεβασμό μας απέναντι στους συμπολίτες μας».

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα