Αργολίδα Καμπόσος και Ανδριανός “κράτησαν” την Εφορία στο Άργος

Καμπόσος και Ανδριανός “κράτησαν” την Εφορία στο Άργος

0

Συνάντηση Ανδριανού με Βεσυρόπουλο και Πιτσιλή για την εφορία Άργους: Παραμένει σε λειτουργία τουλάχιστον μέχρι και το τέλος του 2022, οπότε και θα επανεξεταστούν τα δεδομένα.

Μετά την τηλεφωνική ενημέρωση που είχε ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανό από τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο το Σάββατο βράδυ σχετικά με την τηλεφωνική ενημέρωση του διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) κ. Γεώργιου Πιτσιλή προς τον κ. Καμπόσο για το άμεσο κλείσιμο της εφορίας του Άργους όπως και άλλων εφοριών ανά τη χώρα στο πλαίσιο της ευρύτερης αναδιοργάνωσης και ψηφιοποίησης της εξυπηρέτησης των φορολογουμένων, ο κ. Ανδριανός ζήτησε και συναντήθηκε σήμερα με τον Υφυπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για τη φορολογική πολιτική και τη δημόσια περιουσία κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο και τον διοικητή της ΑΑΔΕ.

Μετά και τα επιχειρήματα που εξέθεσε ο κ. Ανδριανός υπέρ της συνέχισης της λειτουργίας της εφορίας του Άργους για τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις της πόλης του Άργους και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου, ο κ. Πιτσιλής τον διαβεβαίωσε ότι σε συνεννόηση με το Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΑΔΕ που έχει λάβει τη σχετική απόφαση, η εφορία του Άργους θα παραμείνει σε λειτουργία τουλάχιστον μέχρι και το τέλος του 2022, οπότε και θα επανεξεταστούν τα δεδομένα.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version