Αργολίδα"Κυκλοφορώ με Ασφάλεια στο Ναύπλιο"

“Κυκλοφορώ με Ασφάλεια στο Ναύπλιο”

Τα παιδιά στο ΚΔΑΠ Ναυπλίου συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό και ενδιαφέρον στο πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής με τίτλο ‘‘Κυκλοφορώ με Ασφάλεια στο Ναύπλιο’’, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ειδικών εκπαιδευτικών ενημερώσεων της Τροχαίας Ναυπλίου.

Τα στελέχη του Τμήματος Τροχαίας Ναυπλίου και της My Grand Road μίλησαν στα παιδιά για τις βασικές αρχές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής και έπαιξαν ένα παιχνίδι στο οποίο έπρεπε να αναγνωρίσουν τα σήματα οδικής κυκλοφορίας! Στο τέλος, κάθε παιδί έλαβε και το δίπλωμα για τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα, καθώς και μία σφυρίχτρα ως δώρο!

Το ΚΔΑΠ Ναυπλίου ευχαριστεί θερμά τον Διοικητή της Τροχαίας Ναυπλίου, Αστυνόμο Α κ.Κώστα Θάνο, την Υποδιοικητή της Τροχαίας Ναυπλίου, Αστυνόμο Β κα.Χριστίνα Κοζομπόλη και τον εκπρόσωπο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού My Grand Road, κ.Σωτήρη Γιαννόπουλο, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκλησή μας και προσέφεραν με χαρά την πολύτιμη αυτή εκπαιδευτική δράση στα παιδιά μας.(Λόγω της αναγκαιότητας τήρησης όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων, το πρόγραμμα διεξήχθη μόνο για τα παιδιά της Α Βάρδιας του ΚΔΑΠ Ναυπλίου και σύντομα θα το επαναλάβουμε και για τα παιδιά της Β Βάρδιας.)

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα