ΑργολίδαΜανώλης Φλωρής: Εμετρήθης, εζυγίσθης και ευρέθης ελλιπής

Μανώλης Φλωρής: Εμετρήθης, εζυγίσθης και ευρέθης ελλιπής

Έχεις το θράσος και μιλάς για έργα που έγιναν ή πρέπει να γίνουν στα λιμάνια του Δήμου μας, την ίδια στιγμή που εσύ κρίθηκες ακατάλληλος, αναποτελεσματικός και καθαιρέθηκες από την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίδας από τον προηγούμενο Δήμαρχο, με την συναίνεση του Δημοτικού Συμβουλίου και με συνοπτικές διαδικασίες, παρόλη την τυφλή υπακοή σου σε αυτόν, αφού αποδέχθηκες την τοποθέτηση των “καλλιτεχνημάτων μοντέρνας τέχνης” στις Χερσαίες Ζώνες των Λιμένων Ερμιόνης και Πορτοχελίου, τα οποία μάλιστα μου ζήταγες στην συνέχεια να τα βγάλω.

Επίσης κρίθηκες ακατάλληλος και από τους Δημότες της Ερμιόνης στις Κοινοτικές Εκλογές του 2019, όπου απέτυχες για μια ακόμα φορά να εκλεγείς Πρόεδρος της Κοινότητας και υποχρεώθηκες σε παταγώδη αποτυχία με τεράστια ποσοστά.

Απορώ με τέτοια “μεγάλα έργα” που είχες κάνει σαν Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Ε., πως δεν εξελέγης Πρόεδρος της Κοινότητας Ερμιόνης.

Συνεχίζεις το παραλήρημα σου γιατί δεν μπορείς να αντέξεις τον απολογισμό του έργου μου.

Είναι βέβαια μεγάλος και σου συστήνω να τον διαβάσεις προσεκτικά και όποτε θέλεις να σου αναλύσω ένα προς ένα τα έργα μου.

Εγώ είμαι πάντα συναινετικός και έχω μάθει να συνεργάζομαι με όλους για το κοινό καλό και δεν θα σου δώσω λογαριασμό με ποια παράταξη είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ερμιονίδας. Αυτό έχει κριθεί από τους συνδημότες μου.

Τι δεν καταλαβαίνεις; Είμαι υπεράνω παρατάξεων. Εμένα οι θητείες μου λήγουν και αποχωρώ.

Εσένα σε καθαίρεσε ως ακατάλληλο και ανεπαρκή ο προηγούμενος Δήμαρχος, παρότι τον υπάκουσες πιστά και τοποθέτησες αυτά τα “πανέμορφα καλλιτεχνήματα” στα λιμάνια Ερμιόνης και Πορτοχελίου, για το κοινό καλό όπως λες.

Η αλήθεια είναι ότι γι’ αυτή την προσφορά σου στον τόπο συζητάνε σε όλα τα στέκια, τη “θαυμάζουν” όλοι, κάτοικοι και επισκέπτες και σε επικροτούν.

Είναι το μόνο ορατό έργο σου, γιατί τα άλλα έργα σου είναι αόρατα.

Ποιος είναι όμως ο πλάγιος τρόπος με τον οποίο σε απέπεμψε;

Ευθέως όταν ο προηγούμενος Δήμαρχος πρότεινε τον εαυτό του για το Διοικητικό Συμβούλιο του Δ.Λ.Τ.Ε., το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε θετικά, νομίζω και η αντιπολίτευση και υποχρεώθηκες σε υποβιβασμό, αφού είναι σε όλους γνωστό ότι ο Δήμαρχος όταν είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου είναι αυτόματα και Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Ε.. Κάτι ανάλογο δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στο Δήμο μας.

Προφανώς δεν ξέρεις ούτε να διαβάζεις.

Εγώ σε ερωτώ πόσα δοχεία απορριμμάτων τοποθέτησες στην Ερμιόνη και εσύ απαντάς για το Πορτοχέλι και την Κοιλάδα.

Για την Ερμιόνη άστο απάντησα εγώ και το ξέρεις, κανένα.

Συνεχίζεις τα εσκεμμένα ψέματα για να λιγοστέψεις το χρόνο υπέρ σου και έτσι να δικαιολογηθείς ότι δήθεν δεν πρόλαβες να κάνεις έργο, λόγω περιορισμένου χρόνου θητείας.

Ενάμισι χρόνο και κάτι ημέρες ήσουν πρόεδρος Δ.Λ.Τ.Ε. και όχι ένα χρόνο όπως ισχυρίζεσαι 2 φορές ψευδώς.

Ασφαλώς και κουράσαμε τον κόσμο, είναι στο μόνο που έχεις δίκιο, αλλά δεν ξεκίνησα εγώ αυτή την αντιπαράθεση μαζί σου, ούτε ασχολήθηκα με την προσωπική σου αυτοδιοικητική διαδρομή.

Εσύ το έπραξες, εσύ το προκάλεσες, με αφορμή τον απολογισμό του έργου που έκανα της διετούς θητείας μου ως Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίδας.

Και αυτό το έπραξες γιατί έχεις μείνει στο περιθώριο και αναζητάς λίγη προβολή.

Στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές φρόντισε λοιπόν να είσαι επιτέλους για μια φορά υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ερμιονίδας, να εκλεγείς, και να διεκδικήσεις την προεδρία του Δ.Λ.Τ.Ε. που τόσο σε απασχολεί και σε ενδιαφέρει.

Διότι μέχρι σήμερα στον Δήμο Ερμιονίδας δεν είχες τα κότσια να θέσεις υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος, γιατί ήξερες ότι δεν είχες καμία ελπίδα να εκλεγείς.

Το 2010, το 2014 και το 2019 έθεσες υποψηφιότητα για Πρόεδρος της Κοινότητας Ερμιόνης και απέτυχες να εκλεγείς και τις 3 φορές.

Μπορείς βέβαια και διαφορετικά, εάν παραιτηθείς από Κοινοτικός Σύμβουλος Ερμιόνης, ξεχνώντας το ρόλο που σου έδωσαν οι Δημότες, να γίνεις Πρόεδρος ή μέλος του Δ.Λ.Τ.Ε. σαν απλός Δημότης.

Εγώ κάποια στιγμή θα σου στείλω το δεύτερο βιβλίο που θα φτιάξω με το έργο της 2ης θητείας μου ως Προέδρου του Δ.Λ.Τ.Ε., το οποίο θα έχει και πολλές φωτογραφίες μέσα, για να σε κατευθύνει.

Το πρώτο βιβλίο με τα έργο της 1ης θητείας μου σαν Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίδας την τετραετία 2011-2014, στο έχω ήδη στείλει.

Μάλιστα σε έχω ευχαριστήσει μέσα σε αυτό και είσαι το μόνο μέλος του Δ.Σ. που το έκανα και ξέρεις το γιατί. Διότι τότε ήσουν συνεργάσιμος.

Όμως, μετά τις απανωτές ήττες σου έγινες άτακτο παιδί, έχασες την ψυχραιμία σου και βρίσκεσαι μονίμως εκτός ελέγχου.

Σου συνιστώ να ηρεμήσεις και σου επαναλαμβάνω για μια ακόμα φορά ότι εγώ έχω κριθεί επανειλημμένως από τους συνδημότες μου, έχοντας μια εικοσαετή και πλέον σταδιοδρομία στην τοπική αυτοδιοίκηση, καταλαμβάνοντας ανελλιπώς μια θέση στην πρώτη τριάδα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης στην Δημοτική Ενότητα.

Οπότε σου επιστρέφω το ρητό “ο λαός είναι ο κριτής όλων μας και το μέλλον θα δείξει!!!”, μήπως κάποια στιγμή καταλάβεις τι σημαίνει και το εμπεδώσεις.

Εμμανουήλ Φλωρής

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας

Πρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίδας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα