ΑργολίδαΟ ΙΣΑ καταδικάζει την επίθεση στην Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών -...

Ο ΙΣΑ καταδικάζει την επίθεση στην Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών – Ενημερώθηκε η Εισαγγελία

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας καταδικάζει την προκλητική και αήθη λεκτική επίθεση εκφοβισμού στην Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και Α΄ Αντιπρόεδρο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, κα Άννα Μαστοράκου.

Είναι αδιανόητο να αποκαλείται δολοφόνος μια μάχιμη ιατρός πρώτης γραμμής και Αντιπρόεδρος του ανώτατου θεσμικού οργάνου των ιατρών της χώρας μας. Ο ΙΣΑ καλεί άμεσα την Πολιτεία να διαφυλάξει την ασφάλεια του υγειονομικού προσωπικού της χώρας και να σταθεί έμπρακτα σε κάθε απόπειρα τρομοκράτησης. Στις δύσκολες και εξοντωτικές συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας, κοινός στόχος όλων μας πρέπει να είναι η έξοδος από την υγειονομική κρίση με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες. H εμπιστοσύνη στην Ιατρική Επιστήμη και στους λειτουργούς της, είναι αδιαπραγμάτευτη αξία.

Η ΕΡΤ στο ρεπορτάζ της για το παραπάνω συμβάν αναφέρει: Την δική του εκδοχή για το επεισόδιο με την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών έδωσε ο φερόμενος ως επικεφαλής των αντιεμβολιαστών με ανάρτηση που έκανε στην προσωπική του ιστοσελίδα. Όπως ισχυρίζεται, οι φράσεις που μεταξύ άλλων εκστόμισαν ήταν: “δολοφονείται κόσμος με τα εμβόλια”, “δεν δέχεστε ανοικτή συζήτηση αλλά μόνο με όσους έχουν πιστοποιητικό νόσησης και εμβολιασμού”, “δεν ενημερώνετε για τις παρενέργειες και τους θανάτους” κ.ά.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα