Αργολίδα Συνάντηση Αμυρά με Μπίμπα σχετικά με το περιβάλλον και τους Δασικούς Χάρτες

Συνάντηση Αμυρά με Μπίμπα σχετικά με το περιβάλλον και τους Δασικούς Χάρτες

0

Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου ο Υφυπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς επισκέφθηκε την Αργολίδα έπειτα από πρόσκληση του βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανού.

Ο Υφυπουργός αφού επισκέφτηκε υπηρεσίες κι σημεία σχετικά με τον τομέα ευθύνης του, συναντήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αργολίδας με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπου συζητήθηκαν θέματα σχετικά με το περιβάλλον, την ενεργεία κ.α .

Στην συνάντηση το Δήμο Ερμιονίδας εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Αριστείδης Μπίμπας ο οποίος έθεσε στον Υφυπουργό θέματα σχετικά με την ενεργειακή κρίση, την κλιματική αλλαγή και τους δασικούς χάρτες. Ο Υφυπουργός αφού άκουσε ξεχωριστά τον καθένα από τους συμμετέχοντες στην συζήτηση έδωσε απαντήσεις, προσδιόρισε μελλοντικές συνεργασίες και παρουσίασε τις προτάσεις του Υπουργείου για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν προκύψει έπειτα από την ανάρτηση των δασικών χαρτών.

Τέλος αναφέρθηκε στο σχέδιο δράσης για την προστασία και ανάδειξη των υδροβιοτόπων, τον λιμνοθαλασσών και των natura περιοχών της Αργολίδας.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version