Home Αργολίδα Συνάντηση Ανδριανού με τη νέα διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας

Συνάντηση Ανδριανού με τη νέα διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας

0

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με τη νέα διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Γεσθημανή (Μάνια) Κασνακτσόγλου με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων της.

Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συναντήθηκα σήμερα με την κυρία Κασνακτσόγλου πρώτα απ’ όλα για να τη συγχαρώ για την ανάληψη των καθηκόντων της ως διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας, να της ευχηθώ καλή δύναμη και να της επισημάνω ότι είμαι στη διάθεσή της για οποιοδήποτε ζήτημα αφορά τη λειτουργία του Νοσοκομείου και ευρύτερα την παροχή του ανεκτίμητου αγαθού της υγείας στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αργολίδας.

Εξέφρασα τη βεβαιότητά μου ότι σε συνεργασία με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ, τον Αναπληρωτή Διοικητή και το Διοικητικο Συμβούλιο του Νοσοκομείου και ιδιαίτερα με το ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό, το ΓΝ Αργολίδας θα ανταποκριθεί με πλήρη επιτυχία στις αυξημένες προκλήσεις της πανδημικής κρίσης. Και βεβαίως ζήτησα στη Διοικήτρια να μεταφέρει για μια ακόμη φορά τις ευχαριστίες μου στο ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό των δύο νοσηλευτικών μονάδων του Νοσοκομείου, στους άνδρες και τις γυναίκες που τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με την πανδημία και με ευσυνειδησία και αυταπάρνηση υπηρετούν τη ζωή και την υγεία.

Τέλος, συζητήσαμε το όραμα της δημιουργίας ενός σύγχρονου νοσοκομείου για την Αργολίδα, έναν στόχο ύψιστης προτεραιότητας που συμφωνήσαμε ότι πρέπει να προωθήσουμε με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα».

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version