ΑργολίδαCine Nafplio: THE BLACK BACHELOR - ENCANTO

Cine Nafplio: THE BLACK BACHELOR – ENCANTO

THE BLACK BACHELOR
Από Πέμπτη 9/12 έως και Τετάρτη 15/12
A’ προβολή: 7:30 το απόγευμα
Β’ προβολή: 9:45 το βράδυ

Διάρκεια: 95′ λεπτά


H 4η ταινία της πιο επιτυχημένης σειράς ελληνικών κωμωδιών των τελευταίων ετών ‘’ΤΗΕ ΒΑCHELOR’’ έρχεται τον Δεκέμβριο με… τρομακτική φόρα.

Αυτή την φορά η γνωστή παρέα ταξιδεύει στη Μάνη για να φέρει εις πέρας άλλον ένα γάμο, ωστόσο όλα θα πάνε στραβά – και πάλι- όταν θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια ιδιαίτερη και πιο ‘’σκοτεινή’’ Μανιάτικη οικογένεια.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος
Ηθοποιοί: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μελέτης Ηλίας, Λευτέρης Ελευθερίου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Τάκης Παπαματθαίου, Ελένη Φιλίνη, Παντελής Καναράκης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Μάριος Ιορδάνου, Σοφία Καζαντζιάν, Κάτια Ταραμπάνκο, Βασίλης Γιακουμάρος, Κατερίνα Στικούδη

ENCANTO
Σάββατο 11/12 και Κυριακή 12/12
στις 5:00 το απόγευμα

Μεταγλωττισμένη στα ελληνικά
Διάρκεια: 109 ′ λεπτά | ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

H νέα φαντασµαγορία της Disney µάς ταξιδεύει στην πολύχρωµη Κολοµβία, για να γνωριστούµε µε τη χαρισµατική και αξέχαστη οικογένεια των Μαδριγάλ.

Με πρωταγωνίστρια µια όχι και τόσο προικισµένη Μαδριγάλ, την κατά τα άλλα απίθανη Μιραµπέλ, η διασκεδαστική ταινία κινουµένων σχεδίων µιλάει για τη µοναδικότητα του καθενός από εµάς.

Οι δηµιουργοί των πολυαγαπηµένων animation «Βαϊάνα» και «Ζωούπολη» ενώνουν τις δυνάµεις τους µε τον Lin-Manuel Miranda (Βαϊάνα), που υπογράφει τα τραγούδια της ταινίας και παρουσιάζουν ένα εντυπωσιακό, µαγικό θέαµα για όλη την οικογένεια.

ΣΥΝΟΨΗ
Μια ευτυχισµένη, ασυνήθιστη οικογένεια, η οικογένεια των Μαδριγάλ, ζει κρυµµένη στα βουνά της Κολοµβίας, σε ένα µαγικό σπίτι, σε µια πόλη γεµάτη ζωή, σε ένα φανταστικό µέρος που λέγεται Ενκάντο. Η µαγεία του Ενκάντο έχει ως αποτέλεσµα όλα τα παιδιά στην οικογένεια να είναι ευλογηµένα, το καθένα µε ένα µοναδικό µαγικό χάρισµα. Όλα, εκτός από ένα, την Μιραµπέλ. Όταν η Μιραµπέλ ανακαλύψει ότι η µαγεία κινδυνεύει, αποφασίζει πως µπορεί εκείνη να είναι η µοναδική ελπίδα σωτηρίας.

Στην ελληνική µεταγλώττιση ακούγονται:
Έλενα ∆ελακούρα, Κωνσταντίνα Κορδούλη, Νίνα Μαζάνη, Θάνος Λέκκας, Μαρία Κοσµάτου, Αποστόλης Ψυχράµης, Βίνα
Παπαδοπούλου, Ερασµία Μαρκίδη, Κωνσταντίνος Ρεπάνης

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα