Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2022
ΠεριφέρειαΑντιπρόεδρος του ΠΕΣΥ η Αντωνία Μπούζα

Αντιπρόεδρος του ΠΕΣΥ η Αντωνία Μπούζα

Ολοκληρώθηκαν οι δημαιρεσίες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ζητούμενο με την εκλογή του νέου Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, είναι η ανάκτηση του χαμένου του κύρους και η κόσμια και με επιχειρήματα κατάθεση θέσεων.

Ως γυναίκα και ως αιρετή, που έχω τιμηθεί πολλάκις από τους συμπολίτες μου και αναλαμβάνει για πρώτη φορά θέση Αντιπροέδρου του Σώματος στην Πελοπόννησο, υπόσχομαι να λειτουργήσω με ανεπτυγμένο το αίσθημα καθήκοντος, αμεροληψίας, ευπρέπειας, συνέπειας, πολιτικού πολιτισμού και θάρρους, για να αντιμετωπίσω κάθε επιβουλή και πρόκληση στην εκτέλεση των καθηκόντων μου και να είμαι χρήσιμη στον τόπο .

Δεσμεύομαι να λειτουργήσω ισότιμα και απόλυτα δημοκρατικά προς όλους τους Περιφ.Συμβούλους και από τη θέση αυτή, θα διαφυλάξω, έστω και με αγώνα, τη δημοκρατική λειτουργία του Σώματος.

Ευχαριστώ από καρδιάς, την παράταξή μου, τον επικεφαλής και τους Περιφερειακούς Συμβούλους για την τιμητική πρόταση και αποδοχή, να αναλάβω Αντιπρόεδρος του Σώματος, αυτήν τη νευραλγική περίοδο που θα οδηγήσει την Περιφέρεια στις εκλογές και απαιτεί τη μέγιστη εγρήγορση, προσοχή και υπευθυνότητα.

Η δημοκρατία θα νικήσει, το μόνο που απαιτείται, είναι θάρρος, ομόνοια και πάνω από όλα η υπηρέτηση του συμφέροντος του τόπου, η πρόοδος και η ευημερία των πολιτών.

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Ακολουθήστε την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο GOOGLE NEWS

Στη σελίδα του Facebook – Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα