Home Αργολίδα Β. Λαμπρόπουλος: Ο κ. Δήμαρχος να απολογηθεί στους κατοίκους του Τολού για...

Β. Λαμπρόπουλος: Ο κ. Δήμαρχος να απολογηθεί στους κατοίκους του Τολού για την εικόνα της πιο διάσημης παραλίας του Δήμου μας

0

Νιώθω την υποχρέωση να αναδημοσιεύσω το δελτίο τύπου της 4.5.2021 και εμμένω στην ανάγκη προστασίας των ακτών της περιοχής, κυρίως, του τέως Δήμου Ασίνης, από την διάβρωση, καλώντας όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να δράσουν άμεσα. Οφείλω να συγχαρώ δημοσίως τον σύλλογο επαγγελματιών Τολού, τόσο για τις διαμαρτυρίες τους,όσο και για τις ενέργειες τους, στον κατάλληλο χρόνο, ώστε ανοίγοντας η τουριστική σεζόν, να μην ξαναδούμε τις περυσινές, άθλιες, εικόνες.

Τέλος, καλώ τον κ. Δήμαρχο να δημοσιεύσει το ποσό των ανταποδοτικών τελών που εισπράττονται από την περιοχή του Τολού και να απολογηθεί δημοσίως, στους κατοίκους του Τολού για την εικόνα της πιο διάσημης παραλίας του Δήμου μας. Αν δεν το κάνει δεσμεύομαι, ότι θα το κάνω προσωπικά.

Τολό, 4/5/2021

Έργα και ημέρες μιας κουρασμένης και κορεσμένης δημοτικής αρχής… Ανήμερα του εορτασμού της Πρωτομαγιάς και ενώ ο κόσμος ξεχύθηκε και κατέκλυσε τις παραλίες με θλίψη διαπίστωσα για άλλη μια φορά την ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής. Εικόνα εγκατάλειψης στην παραλία της Ψιλής Άμμου στο Τολό… Κλειστά και σκουριασμένα ντουζ, σκουριασμένα φώτα δεκαετιών ,παρατημένες ρόδες και βυτία. Με ελάχιστο κόστος και μεγαλύτερο ενδιαφέρον η παραλία θα μπορούσε να δέχεται υπερήφανη τους λουόμενους!

Ευάγγελος Αθανασίου Λαμπρόπουλος

Δικηγόρος

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλίου

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version