Δευτέρα, 29 Μαΐου, 2023
ΕλλάδαΓιώργος Διδασκάλου: Για πρώτη φορά μέσω μίας ενιαίας προκήρυξης η πρόσληψη προσωπικού

Γιώργος Διδασκάλου: Για πρώτη φορά μέσω μίας ενιαίας προκήρυξης η πρόσληψη προσωπικού

Με τη στήριξη της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΠΟΑ, η πρόσληψη προσωπικού ΙΔΟΧ (φύλαξης και καθαριότητας) έγινε για πρώτη φορά μέσω μίας ενιαίας προκήρυξης για το σύνολο της επικράτειας, έναντι 64 προκηρύξεων που απαιτούνταν πριν. Μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, η οποία στήθηκε από το ανθρώπινο δυναμικό του ΥΠΠΟΑ, με την υποστήριξη της ΓΓ

ΠΣ (Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων) και του ΑΣΕΠ, ολοκληρώνεται η διαδικασία πρόσληψης 469 εργαζομένων. Με τη βοήθεια των στελεχών του Υπουργείου που στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία και ειδικότερα της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και των Ομάδων Εργασίας που συστάθηκαν για το σκοπό αυτό, πραγματοποιείται ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία των Υπηρεσιών του.

Το ΥΠΠΟΑ αξιοποιώντας τα εργαλεία ΤΠΕ πρωτοστατεί για ακόμα μία φορά. Στηρίζουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό, ενισχύουμε τη διαφάνεια, απλοποιούμε τις διαδικασίες και εξοικονομούμε πόρους αναφέρει ο Γενικός Γραμματέας Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα