ΑργολίδαΔ. Κωστούρος: Η αλήθεια απέναντι στα επικοινωνιακά τερτίπια για το Δικαστικό Μέγαρο

Δ. Κωστούρος: Η αλήθεια απέναντι στα επικοινωνιακά τερτίπια για το Δικαστικό Μέγαρο

Επανέρχομαι μετά το ευχαριστήριο δελτίο τύπου που εξέδωσα σχετικά με το Δικαστικό Μέγαρο έτσι ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η αλήθεια και η ενημέρωση του κόσμου.

Το δικαστικό μέγαρο και ο περιβάλλων χώρος ανήκουν στο υπουργείο Δικαιοσύνης και αυτό δεν έγινε τώρα τελευταία αλλά έτσι ήταν πάντα. Ο Δήμος μας έχει επικοινωνήσει αρκετές φορές εγγράφως, δια ζώσης και τηλεφωνικώς με το υπουργείο σχετικά με τον περιβάλλοντα χώρο και την πιθανή παραχώρηση χρήσης του στο Δήμο Ναυπλιέων με στόχο την ανάπλαση του.

Έγγραφες, δια ζώσης και τηλεφωνικές επικοινωνίες έγιναν με την προηγούμενη κυβέρνηση και με την τωρινή. Σε κάθε συνάντηση που έχει γίνει μέχρι τώρα έχει επισημανθεί και η κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κτίριο.

Στις 24 Νοεμβρίου 2021, στην εθιμοτυπική, ενημερωτική συνάντηση που είχα με τον εισαγγελέα πρωτοδικών Ναυπλίου κ. Ηλία Κωνσταντακόπουλο μου ανέφερε ότι ως πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής που είναι, ανέλαβε την πρωτοβουλία και
είχε ενημερώσει εγγράφως την Διαχειριστική Επιτροπή του Δικαστικού Μεγάρου Ναυπλίου ως όφειλε, σχετικά με ενέργειες του σε συνεργασία με τον διευθύνοντα σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών (ΚΤ. ΥΠ) κ. Θανάση Γιάνναρη για την αποκατάσταση του κτιρίου και τη θετική απάντηση του. Όλοι οι παροικούντες το Δικαστκό Μέγαρο γνώριζαν από τα μέσα Νοεμβρίου ότι η πορεία για την αποκατάσταση του κτιρίου είχε ξεκινήσει.

Το ευχαριστήριο δελτίο τύπου που εξέδωσα ήταν αποτέλεσμα της ευχάριστης είδησης για την θετική εξέλιξη σε ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Η παραχώρηση του περιβάλλοντος χώρου έχει ζητηθεί επανειλημμένως από το Δήμο Ναυπλιέων και βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με το Υπουργείο Δικαιοσύνης για την Προγραμματική Σύμβαση που πρέπει να συνυπογράψουμε και τους όρους της.
Είναι άλλο τα πραγματικά γεγονότα, άλλο οι ενέργειες και «άλλο» οι επικοινωνιακές «αγαστές» συνεργασίες κάποιων….οι οποίοι συνεχίζουν να «παραβιάζουν ανοικτές θύρες»!

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα