Αργολίδα"Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ" για τον εορτασμό του Αγίου Αναστασίου στην Αθήνα

“Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ” για τον εορτασμό του Αγίου Αναστασίου στην Αθήνα

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Απανταχού Ναυπλιέων «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ» ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας για την πραγματοποίηση της επίσημης εορτής του Συλλόγου μας – της εορτής του Αγίου Ενδόξου Νεομάρτυρος Αναστασίου του Ναυπλιέως, που κατ’ έτος τελεί με κάθε μεγαλοπρέπεια στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Καρύκη στην Αθήνα, όπου φυλάσσεται η Αγία του Εικόνα από το 1950.

Λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας και των συνθηκών που επικρατούν, οι εορταστικές εκδηλώσεις θα τελεσθούν με σεμνότητα τηρουμένων όλων των μέτρων προφύλαξης ως ακολούθως:

Την Τρίτη 1η Φεβρουαρίου 2022 στον ως άνω Ιερό Ναό θα τελεσθεί πανηγυρικό ιερατικό συλλείτουργο μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος. Μετά δε το πέρας της θείας λειτουργίας θα γίνει η κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου μας εντός του Ιερού Ναού.

Ευχόμεθα, με την πρεσβεία του Αγίου Αναστασίου, του πολιούχου της πατρίδας μας, του χρόνου να εορτάσουμε τη μνήμη του και Επίσημη εορτή του Σύλλόγου μας, με κάθε μεγαλοπρέπεια, όπως την έχουμε καθιερώσει.

Ακολουθήστε την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο GOOGLE NEWS

Στη σελίδα του Facebook – Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Exit mobile version