ΕλλάδαΥπουργείο Παιδείας και Σκοταδισμού - Αποσύρθηκε το μεσαιωνικό πρόγραμμα «προγεννητικής αγωγής»...

Υπουργείο Παιδείας και Σκοταδισμού – Αποσύρθηκε το μεσαιωνικό πρόγραμμα «προγεννητικής αγωγής» από τα σχολειά

Στοπ» στα αναχρονιστικά βίντεο που εστάλησαν στα γυμνάσια της χώρας για την εκπαίδευση των μαθητών μέσω της Προγεννητικής Αγωγής βάζει το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, που ανακοίνωσε ότι αποσύρει το υλικό και ανακαλεί την έγκριση «του Εκπαιδευτικού Προγράμματος του Mη Kερδοσκοπικού Σωματείου «Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Αγωγής». Το ΙΕΠ, το οποίο υπάγεται στο υπουργείο Παιδείας είχε δώσει την έγκρισή του έγκριση του για την προβολή των τριών βίντεο θέμα την «Προγεννητική Αγωγή» που θα προβάλλονταν στα γυμνάσιο.

Αλέξης Τσίπρας:

«’Αλλο ένα σκοταδιστικό, αντιεπιστημονικό, προσβλητικό για τα δικαιώματα των γυναικών πρόγραμμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη αποσύρεται άρον άρον χάρη στην αντίδραση κοινωνίας των πολιτών & μέσων κοινωνικής δικτύωσης», τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο Twitter σχετικά με την απόσυρση της «προγεννητικής αγωγής» για μαθητές Γυμνασίου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημειώνει πως «το φως αποδεικνύεται για άλλη μία φορά πιο δυνατό από το σκοτάδι».

ΚΙΝΑΛ: Δήλωση Χαράς Κεφαλίδου για τα αναχρονιστικά βίντεο “προγεννητικής αγωγής” που στάλθηκαν στα σχολεία.

«Το πρόγραμμα “προγεννητικής αγωγής” για μαθητές Γυμνασίου, που προβάλλει σκοταδιστικές θεωρίες, επιτέλους αποσύρεται. 

Η ιδεοληψία και η αναχρονιστική λογική του Υπουργείου Παιδείας οδηγούν σε ακραίες και επικίνδυνες επιλογές. Τα αντανακλαστικά της κοινωνίας αναγκάζουν την Υπουργό Παιδείας σε ανώμαλη προσγείωση και αναδίπλωση.» 

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα