ΆρθραΣυνεντεύξειςΆρια Δαμουλάκη: Αγαπώ την Πελοπόννησο...

Άρια Δαμουλάκη: Αγαπώ την Πελοπόννησο…

Συνέντευξη στη Δέσποινα Δημότση

Η Άρια Δαμουλάκη είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια. Έχει γεννηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης και πάντα είχε καλλιτεχνικές τάσεις από πάρα πολύ μικρή ηλικία. Η μετακόμιση στην Αθήνα έγινε τα πρώτα χρόνια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της μητέρας της και έτσι η Άρια πήγε δημοτικό στην Αθήνα. Συνέχισε όμως τις σπουδές πίσω στην Κρήτη αλλά μετά ξαναγύρισε στην Αθήνα να κυνηγήσει το όνειρο της όπου το κατάφερε με πολύ κόπο.

Με την παρουσίαση ασχολείται αρκετά χρόνια με συνεργασίες σε κανάλια με ψυχαγωγικές εκπομπές. Επίσης έχει ασχοληθεί με το τραγούδι αλλά και με συμμετοχές σε βιντεοκλιπς και σε διάφορα σίριαλς. Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με τη ζωγραφική αλλά και γενικά με ότι έχει σχέση με τη σοου μπιζ. Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο την βρίσκουμε στο κανάλι High TV με την εκπομπή της “Elegant Dreams” , μία εβδομαδιαία ψυχαγωγική εκπομπή όπου φιλοξενεί διάφορους γνωστούς καλλιτέχνες.

Δέσποινα Δημότση: Κατάγεσαι από την Κρήτη, πως πήρες την απόφαση να την αφήσεις για την πρωτεύουσα;

Άρια Δαμουλάκη: Η καταγωγή μου είναι από το Ηράκλειο Κρήτης και πάντα από μικρή ηλικία μου άρεσε η τηλεόραση όποτε μια μέρα αποφάσισα να πάω στην Αθήνα για να ασχοληθώ με την showbiz. Τελικά αυτή η απόφασή μου ήταν σωστή μιας και ασχολούμαι με κάτι που αγαπώ.

Δέσποινα Δημότση: Από πότε ξεκίνησες την παρουσίαση; Τι σου άρεσε ώστε να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο αντικείμενο;

Άρια Δαμουλάκη: Πριν οκτώμισι χρόνια περίπου ξεκίνησα την παρουσίαση και συνεργάστηκα με αρκετούς ανθρώπους. Επίσης κάτι άλλο που μου αρέσει είναι το να μαθαίνω καινούργια πράγματα, το βρίσκω ενδιαφέρον και θα μπορούσα άνετα να ασχοληθώ με τον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων. Είναι ένας κλάδος που επίσης έχει συναναστροφή με αξιόλογες προσωπικότητες όπου μπορείς να κάνεις και εκεί ωραία πράγματα.

Δέσποινα Δημότση: Θεωρείς πως η τηλεόραση στην Ελλάδα μπορεί να συναγωνιστεί αντίστοιχες εκπομπές του εξωτερικού;

Άρια Δαμουλάκη: Ναι πιστεύω πως μπορεί διότι οι εκπομπές στην Ελλάδα είναι πλέον πολύ αναβαθμισμένες τα τελευταία χρόνια. Έχουν αρκετή ύλη και δυνατές ιδέες. Και για να σας δώσω ένα παράδειγμα ήδη έχουμε ολογράμματα όπου θα δούμε στο μέλλον να αυξάνονται κατά πολύ και αυτά και αλλά πολλά.

Δέσποινα Δημότση: Ποια ήταν η αγαπημένη σου εκπομπή και σε ποια εκπομπή (παλαιότερη ή τωρινή) θα ήθελες να ήσουν μέλος;

Άρια Δαμουλάκη: Η αγαπημένη μου εκπομπή είναι του Νίκου Μουτσινά γιατί περνάει ευχάριστα η ώρα μου όταν την παρακολουθώ… Μ άρεσει γενικότερα η ψυχαγωγία. Μέλος δεν θα ήθελα να είμαι σε καμία εκπομπή. Προτιμώ να έχω την εκπομπή μου και να είναι τόσο ενδιαφέρουσα και ευχάριστη ώστε να θέλουν αλλά άτομα να γίνουν μέλη της, άλλωστε αυτό κατάφερα να το δημιουργήσω με τα χρόνια!

Δέσποινα Δημότση: Αν δεν ήσουν παρουσιάστρια ποιο άλλο επάγγελμα εκτός media θα μπορούσες να ακολουθήσεις;

Άρια Δαμουλάκη: Αν δεν ήμουν παρουσιάστρια σίγουρα θα ήθελα να ασχοληθώ με τον τομέα των λογιστικών ή ως δικηγόρος. Θεωρώ ότι και αυτά τα επαγγέλματα είναι μεγάλου ενδιαφέροντος. Επιπλέον θα ήμουν πολύ καλή επιχειρηματίας .

Δέσποινα Δημότση: Περίγραψε μας ένα έντονο ή αστείο στιγμιότυπο που σου παρουσιάστηκε σε εκπομπή και πως το αντιμετώπισες.

Άρια Δαμουλάκη: Μου χει τύχει το εξής: να έχω εξωτερικά γυρίσματα εκτός στούντιο και να έρθει ο κάμεραμαν με ξεφόρτιστη κάμερα. Οπότε τράβηξε πλάνα προσπαθώντας με το καλώδιο ρεύματος κάτι πραγματικά δύσκολο έως απίθανο. Όταν πήρα λοιπόν την κάρτα memory είχε γράψει τις συνεντεύξεις πάνω σε αλλά γυρίσματα. Καταλαβαίνετε λοιπόν τι πρόβλημα δημιουργήθηκε. Χρειάστηκε ένας διανοούμενος για Ηλεκτρονικό υπολογιστή ώστε να ανακαλύψει κάποια από τα σωστά γυρίσματα. Τα υπόλοιπα που δεν βρέθηκαν παρόλο που είχαν γυριστεί αναγκαστικά τα ξανακάναμε. Έντονη στιγμή για μένα. Γιατί αφιέρωσα πολύ χρόνο για να βρούμε λύσεις και να βγάλουμε σωστό αποτέλεσμα.

Δέσποινα Δημότση: Θα άφηνες την Αθήνα αν σου παρουσιαζόταν μία καλή πρόταση για την Κρήτη, για άλλη περιοχή ή για την Πελοπόννησο;

Άρια Δαμουλάκη: Αν υπήρχε μια καλή πρόταση δεν θα είχα θέμα οπουδήποτε και να ήταν. Είτε Κρήτη είτε Πελοπόννησο. Αγαπώ Πελοπόννησο και Κρήτη και γενικά Ελλάδα θα μου άρεσε να πάω παντού αν ήταν δυνατόν.

Ακολουθήστε την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο GOOGLE NEWS

Στη σελίδα του Facebook – Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Exit mobile version