ΆρθραΑστρολογικά γεγονότα του Μαρτίου

Αστρολογικά γεγονότα του Μαρτίου

Θέκλας Μεταξά
Γράφει η Θέκλα Μεταξά

Ο Φεβρουάριος φεύγει με γρήγορους ρυθμούς, έτσι κι αλλιώς του λείπουν κάποιες μέρες για να θεωρηθεί ισάξιος με τους άλλους μήνες. Ο Μάρτιος έρχεται πανηγυρικά, και μας γεμίζει αισιοδοξία, εφ’ όσον φιλοξενεί ένα μεγάλο γεγονός, την εαρινή ισημερία, το επίσημο τέλος του χειμώνα και την επίσημη έναρξη της άνοιξης.

Ωστόσο πριν φύγει ο Φεβρουάριος, μας αφήνει κάποιες απορίες, μας δίνει κάποια μηνύματα, κάποιους γρίφους, και μας καλεί να μπούμε στην διαδικασία της μελέτης και της έρευνας, για να αποκωδικοποιήσουμε αυτά τα μηνύματα. Και πιο συγκεκριμένα, στις 22-02-2022 έχουμε μια ημερομηνία όπου κυριαρχεί ο αριθμός 2. Έχουμε 6 ζευγάρια του αριθμού 2./ Άθροισμα 12. /1+2 =3 πυθμενικός αριθμός. Η τριαδικότητα της ψυχής ίσως. Από κάθε άποψη η ημέρα αυτή είναι σημαντική.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ. ΨΑΞΤΕ, ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ.

Ώρα 07.15 π.μ. στις 22-02-2022. Ανατέλλει ο Ήλιος και κοντά στον ωροσκόπο θα βρίσκεται ο Δίας. Την ίδια στιγμή ο Ουρανός που βρίσκεται στον Ταύρο, θα κάνει αντίθεση ακριβείας με την Σελήνη, στις 11 μοίρες του Σκορπιού. Ουρανός στον 2ο οίκο, Σελήνη στον 8ο. Ο 2ος αφορά οικονομικά θέματα, και ο 8ος αφορά δυσάρεστες καταστάσεις διότι συνδέεται με τον θάνατο. Ο Σκορπιός λειτουργεί υπόγεια, μυστικά, παραπλανεί και παραπληροφορεί. Ο Ταύρος συνδέεται με την ευμάρεια και την καλή ζωή. Οι δυο πλανήτες συγκρούονται. Ο Ουρανός φέρνει αυτό που δεν περιμένουμε, αν και τώρα πια όλα τα περιμένουμε. Μυστικές συμφωνίες και στημένη επισιτιστική και οικονομική κρίση.

Στις 2 Μαρτίου έχουμε Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, στον 6ο οίκο της υγείας. Η παρουσία του παραπλανητικού Ποσειδώνα μέσα σ’ αυτόν τον οίκο, μας ενημερώνει για εξαπάτηση και παραπληροφόρηση. Οι πλανήτες μιλούν ξεκάθαρα αυτά τα 2 χρόνια, αλλά ποιος τους πιστεύει;

Στις 18 Μαρτίου θα απολαύσουμε την Πανσέληνο, στον αστερισμό της Παρθένου, ενός αστερισμού που παραδοσιακά αφορά τα θέματα υγείας, και θα βρίσκεται σε αρμονική σχέση με τους Δεσμούς της και με το Μεσουράνημα. Μάλλον κάποια καλά νέα θα ακούσουμε σχετικά με τα θέματα της υγείας, έστω κι αν αυτά τα καλά νέα θα αφορούν μόνο ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Στις 20 Μαρτίου το απόγευμα, ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στην 1η μοίρα του αστερισμού του Κριού, κι εμείς γιορτάζουμε την επίσημη έναρξη της Άνοιξης, ενώ στο νότιο ημισφαίριο γιορτάζουν την έναρξη του Φθινοπώρου. Θα ασχοληθούμε με αυτό το θέμα αργότερα.

Στις 27 Μαρτίου η Σελήνη ετοιμάζεται να κάνει την διέλευσή της από τον Άρη και την Αφροδίτη που προχωρούν για να σχηματίσουν συζυγία με τον Κρόνο. Η Σελήνη «μαθαίνει τα μυστικά τους» και τα μεταφέρει στον Δία, ο οποίος ήδη έχει ξεκινήσει την πορεία του για την περίφημη συζυγία του με τον Ποσειδώνα, που ολοκληρώνεται στις 12 Απριλίου. Μια συζυγία που έχει να συμβεί από το 1856. Για το θέμα αυτό θα ασχοληθούμε αργότερα.

Στις 2 Μαρτίου κοντά στη συζυγία Αφροδίτης – Άρη – Πλούτωνα, βρίσκεται και ο αστεροειδής Εστία (Vesta). Και εδώ τίθεται το ερώτημα: Η Εστία έχει έρθει για να προστατεύσει τα του οίκου μας, και να κατευνάσει τις υπερ- δυνάμεις που παράγονται από τους πλανήτες, ή έχει σκοπό να πυροδοτήσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις με ολέθρια αποτελέσματα; Σύντομα θα μάθουμε.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα