ΑργολίδαΟι Έμποροι στηρίζουν τους αγρότες

Οι Έμποροι στηρίζουν τους αγρότες

Η Ομοσπονδία επαγγελματιών βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας εκφράζει την συμπαράσταση της στα αιτήματα των αγροτών που διεκδικούν μεταξύ άλλων την μείωση του κόστους παραγωγής των αγροτικών προϊόντων μέσα από ουσιαστικές παρεμβάσεις και την υλοποίηση απαραίτητων έργων υποδομής για την προστασία της παραγωγής από τις φυσικές καταστροφές.

Ο πρωτογενής τομέας είναι ο βασικός πυλώνας ανάπτυξης της περιφέρειας όμως η δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα μας μετά την οικονομική κρίση των προηγούμενων ετών, τα δυο lockdown των περασμένων δυο χρόνων και το έντονο κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά, ενέργεια και στα καύσιμα μειώνει στο ελάχιστο τις δυνατότητες ανάπτυξης του. Τα προβλήματα που υπάρχουν στον αγροτικό τομέα και όχι μόνο θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με ιδιαίτερη προσοχή ώστε να επιτύχουμε να υπάρχουν αγρότες που με αξιοπρέπεια θα καλλιεργούν, θα μπορούν να παράγουν και να προσφέρουν στον τόπο τους διατηρώντας ζωντανή την ελληνική ύπαιθρο.

Ο επαγγελματικός βιοτεχνικός και εμπορικός κόσμος παρακολουθεί και αγωνιά για την λύση των προβλημάτων τους, προσδοκώντας την άμεση και σωστή αντιμετώπιση από την πολιτεία.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην Oμάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα