Home Αργολίδα Οι Έμποροι στηρίζουν τους αγρότες

Οι Έμποροι στηρίζουν τους αγρότες

0

Η Ομοσπονδία επαγγελματιών βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας εκφράζει την συμπαράσταση της στα αιτήματα των αγροτών που διεκδικούν μεταξύ άλλων την μείωση του κόστους παραγωγής των αγροτικών προϊόντων μέσα από ουσιαστικές παρεμβάσεις και την υλοποίηση απαραίτητων έργων υποδομής για την προστασία της παραγωγής από τις φυσικές καταστροφές.

Ο πρωτογενής τομέας είναι ο βασικός πυλώνας ανάπτυξης της περιφέρειας όμως η δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα μας μετά την οικονομική κρίση των προηγούμενων ετών, τα δυο lockdown των περασμένων δυο χρόνων και το έντονο κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά, ενέργεια και στα καύσιμα μειώνει στο ελάχιστο τις δυνατότητες ανάπτυξης του. Τα προβλήματα που υπάρχουν στον αγροτικό τομέα και όχι μόνο θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με ιδιαίτερη προσοχή ώστε να επιτύχουμε να υπάρχουν αγρότες που με αξιοπρέπεια θα καλλιεργούν, θα μπορούν να παράγουν και να προσφέρουν στον τόπο τους διατηρώντας ζωντανή την ελληνική ύπαιθρο.

Ο επαγγελματικός βιοτεχνικός και εμπορικός κόσμος παρακολουθεί και αγωνιά για την λύση των προβλημάτων τους, προσδοκώντας την άμεση και σωστή αντιμετώπιση από την πολιτεία.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version