ΑργολίδαΠήρε την υπογραφή του Πέτσα ο Καμπόσος - Εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση του...

Πήρε την υπογραφή του Πέτσα ο Καμπόσος – Εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση του νέου Κλειστού Γηπέδου

Μια μεγάλη επιτυχία για τον Δήμο εξασφάλισε σήμερα ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος. Σε προκαθορισμένο ραντεβού που είχε το πρωί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα στο Υπουργείο Εσωτερικών εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση του νέου Κλειστού Γηπέδου που θα υλοποιηθεί στον ευρύτερο εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Άργους.

Με αυτό το καταπληκτικό νέο για το δήμο Άργους Μυκηνών επέστρεψε λοιπόν από το Υπουργείο Εσωτερικών ο Δημήτρης Καμπόσος. Ένα μεγάλο όνειρο της επίλυσης του στεγαστικού προβλήματος των αθλητών/τριών και αθλητικών συλλόγων του τόπου μας, βρίσκει το δρόμο του.

Από το 1980, πριν 42 χρόνια που κατασκευάστηκε το σημερινό κλειστό γυμναστήριο του Άργους, οι ανάγκες έχουν αλλάξει και έχουν πολλαπλασιαστεί. Οι ομάδες και οι αθλητές/τριες πολλοί περισσότερες, τα αθλήματα που έχουν αναπτυχθεί στο Άργος πολλά περισσότερα, με συνέπεια να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις σημερινές ανάγκες.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών ως άνθρωπος του αθλητισμού, διέγνωσε πολύ νωρίς το πρόβλημα και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου με τις άοκνες προσπάθειες του, να επιτευχθεί και αυτός ο στόχος.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα