ΑργολίδαΣυνάντηση Κωστούρου με τη νέα Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Γεσθημανή Κασνακτσόγλου

Συνάντηση Κωστούρου με τη νέα Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Γεσθημανή Κασνακτσόγλου

Εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος με τη νέα Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Γεσθημανή Κασνακτσόγλου.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια υγειονομική περίθαλψη, τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η υγειονομική κρίση καθώς και τον κρίσιμο και σημαντικό ρόλο που επιτελεί το Νοσοκομείο Αργολίδας. 

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων αφού ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία στην νέα Διοικήτρια στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, με την υγειονομική κρίση σε εξέλιξη, της επεσήμανε ότι σταθερή θέση του Δήμου είναι η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες με την μόνιμη στελέχωση νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού όλων των ειδικοτήτων με σκοπό να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες που προκύπτουν στην εξυπηρέτηση και την υγειονομική κάλυψη των ασθενών.

Αμφότεροι συμφώνησαν και δεσμεύτηκαν για καλή συνεργασία, με πρωταρχικό κοινό τους στόχο την ενεργό συμμετοχή τους σε έναν κοινό αγώνα για την προαγωγή και διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα