ΑργολίδαΤάσος Λάμπρου: Η Αλήθεια για το ψέμα του Δανείου

Τάσος Λάμπρου: Η Αλήθεια για το ψέμα του Δανείου

Αγαπητοί φίλοι για την χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ έχουμε να πούμε πολλά. Ένα είναι το σίγουρο ότι η αναγκαιότητα για έγκριση δάνειου ύψους 2.350.000 ευρώ σύμφωνα με τον Κώδικα Δήμων και κοινοτήτων απαιτεί τα 2/3 των συμβούλων, άρα 18 θετικές ψήφους. Δεν πέρασε το καταχρηστικό Δάνειο, αφού η εισήγηση του Δημάρχου περί δήθεν αναγκαιότητας συγκέντρωσε 15 θετικές ψήφους.

Το Δελτίο τύπου του Δημάρχου για το θέμα αυτό είναι μνημείο παραπληροφόρησης και παραποίησης της πραγματικότητας, προκειμένου να αποκρύψει την συντριπτική ήττα που υπέστη, τόσο απέναντι στους πολίτες όσο και από την αυλή που τον περιβάλλει. Ευτυχώς για τον Δήμο μας η εισήγηση για την αναγκαιότητα δεν εγκρίθηκε, το Δάνειο δεν πέρασε.

Εάν υπάρχει Σοβαρότητα και τσίπα σε αυτήν την δημοτική αρχή και εάν πράγματι θέλουν να υπηρετήσουν το καλό αυτού του τόπου ας αφήσουν τα μεγάλα και καταχρηστικά δάνεια και να εξετάσουν τις πολλές εναλλακτικές προτάσεις που υπάρχουν σύμφωνα με την σύγχρονη επιστημονική έρευνα τις οποίες πρότεινα εγώ και άλλοι συνάδελφοι Δημοτικοί σύμβουλοι επισήμως στα όργανα διοίκησης του Δήμου και οι οποίες δεν απαιτούν επαχθή δάνεια σε βάρος του Δήμου και των Δημοτών.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην Oμάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα