ΑργολίδαΤάσος Λάμπρου: Καληνύχτα κ. Δήμαρχε...

Τάσος Λάμπρου: Καληνύχτα κ. Δήμαρχε…

Σας δώσαμε ένα περιθώριο κάποιων ημερών για να πείτε την αλήθεια, αλλά ακόμη για όλα φταίει η στάση των 11 Συμβούλων της Αντιπολίτευσης… Υπονομεύουμε το έργο σας.

  • Περιμέναμε σύνεση από την πλευράς σας, μην ξεχνάτε ότι εκπροσωπείτε τον πρώτο πολίτη του τόπου μας, που απαιτείται να αποδέχεται τη διαφορετική άποψη των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Στη δημοκρατία είναι αξίωση να σεβόμαστε τη διαφορετική άποψη, πιστεύω αυτό το γνωρίζετε. Έχετε διαπιστώσει από την στάση μας και την συμπεριφορά μας, ότι δεν είμαστε πειθήνια όργανα κανενός , είμαστε ελεύθεροι πάντα να εκφράζουμε αυτά που πιστεύουμε.
  • Εύκολα ένας καλοπροαίρετος μπορεί να διαπιστώσει ότι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι τόσο της πλειοψηφίας όσο και της μειοψηφίας, τα τελευταία 2,5 χρόνια στήριξαν και ψήφισαν την εκτέλεση των έργων σύμφωνα με τα τεχνικά σας προγράμματα, όπως αυτά υποβλήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, με τις παρατηρήσεις μας, με τις ενστάσεις μας, με τις προτάσεις μας. Αφήστε τις πονηριές περί άρνησης της Αντιπολίτευσης για τα έργα, αυτά δεν πιάνουν. Επιτέλους κρατήστε ένα επίπεδο τουλάχιστον στις δημοσιεύσεις σας και στο λόγο σας. Μην ψάχνετε παντού υπονομευτές και Δημοτικούς Συμβούλους που δεν θέλουν έργο.
  • Καθαρά και ξάστερα. Οι δυνάμεις της Αντιπολίτευσης με κάθε θεσμικό τρόπο, σύμφωνα με τον Νόμο και όσο περνά από το χέρι της, θα κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν τον Δήμο Ερμιονίδας και τους δημότες μας από αχρείαστα, καταχρηστικά και υπέρογκα δάνεια. Δε θα σας επιτρέπουμε να μας παραδώσετε ένα Δήμο χρεωμένο. Τα τελευταία 24 χρόνια, ο Δήμος μας (Κρανιδίου– Ερμιόνης- Ερμιονίδας) και οι Δήμαρχοι (Δ. Καμιζής, Δ. Σφυρής, Α. Λεμπέσης) είχαν μία επιλογή, αρνήθηκαν τον υπέρογκο δανεισμό, παρέδωσαν ένα Δήμο μη χρεωμένο, με καλούς οικονομικούς δείκτες και μπορέσαμε να αντέξουμε στις δύσκολες στιγμές της οικονομικής κρίσης. Αυτή είναι μία παρακαταθήκη, μία παράδοση που την τιμάμε και θα την τιμήσουμε. Δεν ήταν δειλία, ήταν ένας σοβαρός, ορθολογικός, οικονομικός κανόνας.
  • Στις Δημοτικές εκλογές του 2019, δεν είπατε τίποτα στους δημότες για τα μεγαλεπήβολα σχέδια σας, για την επιλογή σας, για τον υπέρογκο και καταχρηστικό δανεισμό. Εμείς πάντα είχαμε την ίδια άποψη και αυτή θα συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε. Δώσαμε μία υπόσχεση να διαφυλάξουμε το δημόσιο συμφέρον και το συμφέρον του Δήμου μας και αυτό θα κάνουμε.

Οι δυνάμεις της Αντιπολίτευσης δε θα συναινέσουν να χρεωθεί ο Δήμος και οι δημότες μας. Οι Σύμβουλοι της μειοψηφίας ψήφισαν όχι στον δανεισμό, όχι στην αναγκαιότητα αυτού του δανείου, όχι στην οικονομική εξάρτηση του Δήμου. Πέρασαν 2,5 χρόνια της τρέχουσας Δημοτικής περιόδου, στον υπόλοιπο χρόνο της θητείας σας επιθυμούμε έργα με υγιείς χρηματοδοτήσεις, εάν δε μπορείτε αφήστε να τα κάνει κάποιος άλλος.

ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ πάντα την αλήθεια και τις σωστές αποφάσεις, οι μικροπολιτικές κουτοπονηριές μακριά από εμάς.

Κάποιοι συνειδητά βαπτίζουν το “κρέας σε ψάρι” γιαυτό, καληνύχτα κύριε Δήμαρχε.

Τάσος Λάμπρου

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας

Επικεφαλής ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα