ΑργολίδαΈκθεση "ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2022"

Έκθεση “ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2022”

Σας γνωρίζουμε ότι το Επιμελητήριο Αργολίδας θα συμμετέχει στην έκθεση «ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2022» η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας, στο Ζάππειο Μέγαρο, από 12 έως 14 Μαρτίου 2022.

Η έκθεση «ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2022» αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση ελληνικών κρασιών στον κόσμο και βέβαια τη μεγαλύτερη έκθεση κρασιού στην Ελλάδα, που διοργανώνεται ανελλιπώς από το 1994.

Το Οινόραμα δεν είναι πλέον μία συμβατική έκθεση αλλά μία πολυεπίπεδη πλατφόρμα επικοινωνίας για την πολυδιάστατη προβολή των εκθεμάτων της, σε διάφορα κοινά.

Ταυτόχρονα προβάλλει αποτελεσματικά εταιρείες και πρόσωπα πίσω από το κρασί, καθώς και τη φιλοσοφία τους, τόσο εντός της έκθεσης, όσο και διαδικτυακά, μέσω δυναμικής παρουσίας στα κοινωνικά δίκτυα.

Διοργανώνεται και φέτος στο Ζάππειο Μέγαρο, ένα χώρο που έχει ταυτιστεί με την έκθεση και έχει αποδειχθεί ιδανικός για την προβολή του κρασιού.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022.

Οι επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου μας, που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην παραπάνω έκθεση, θα πρέπει να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 2751 0 67216 και 2751 0 63023. Υπεύθυνη κα Αγγελική Δανοπούλου.

Η Διευθύντρια

Αγγελική Δανοπούλου

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην Oμάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα