ΑργολίδαΒούλιαξε από κόσμο ο Δήμος Ναυπλιέων

Βούλιαξε από κόσμο ο Δήμος Ναυπλιέων


Μεγάλη και φέτος η προσέλευση των επισκεπτών για το τριήμερο της Αποκριάς, στο Δήμο Ναυπλιέων.

Ύστερα από δύο χρόνια πανδημίας ο Δήμος Ναυπλιέων αποτέλεσε τον ιδανικό προορισμό για χιλιάδες κόσμου οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι το τριήμερο διανυκτέρευσαν στα υπέροχα και φιλόξενα καταλύματα και ξενοδοχεία του Δήμου μας. Κάποιοι άλλοι με σύμμαχο τον καλό καιρό συνδύασαν μια μονοήμερη εκδρομή στην πόλη του Ναυπλίου για να γιορτάσουν τα κούλουμα πετώντας τον καθιερωμένο χαρταετό.
Ως Δήμος Ναυπλιέων συμμετέχουμε έμπρακτα στην από κοινού προσπάθεια μέσα από τη συντονισμένη συνεργασία με τους επαγγελματίες της εστίασης, του τουρισμού και της αγοράς προκειμένου να προσφέρουμε υψηλές υπηρεσίες φιλοξενίας, γαστρονομικών γεύσεων και ανάδειξης των τοπικών προϊόντων μας.
Ως Δημοτική Αρχή ευχόμαστε και ελπίζουμε του χρόνου να καταφέρουμε να γιορτάσουμε το Βενετσιάνικο Καρναβάλι μακριά από μέτρα προστασίας και την σκιά του πολέμου με κέφι, χορό, εντυπωσιακές στολές, περίτεχνες μάσκες υπό τους μουσικούς ήχους και τον ρυθμό της ταραντέλας.

Ωστόσο μέχρι και του χρόνου θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καθημερινό αγώνα για ένα Δήμο Ναυπλιέων σύγχρονο, καθαρό, φιλικό και εξωστρεφή ιδανικό τουριστικό προορισμό όλες τις εποχές του χρόνου όπως αρμόζει στην μεγάλη ιστορία του και την τεράστια πολιτιστική κληρονομιά του ως πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην Oμάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα