ΑργολίδαΒ. Σιδέρης: Προχωρά η κατασκευή των αποδυτηρίων στα γήπεδα Κοιλάδας και Διδύμων

Β. Σιδέρης: Προχωρά η κατασκευή των αποδυτηρίων στα γήπεδα Κοιλάδας και Διδύμων

Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω την υπογραφή της προγραμματικής  σύμβασης για την κατασκευή των προκατασκευασμένων αποδυτηρίων στα γήπεδα Κοιλάδας και Διδύμων από τον Περιφερειάρχη κ.Παναγιώτη Νίκα και τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Ιωάννη Γεωργόπουλο.
Άλλο ένα αίτημα των σωματείων της Κορωνίδας Κοιλάδας και Ποσειδώνα Δίδυμων παίρνει το δρόμο προς κατασκευή. Η κατασκευή νέων αθλητικών χώρων και η βελτίωση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων, είναι έργα που θα φέρουν  τους νέους στους αθλητικούς χώρους, είναι έργα που αλλάζουν τον αθλητικό χάρτη της Αργολίδας.

Είναι το πρώτο και  μεγαλύτερο αθλητικό πρόγραμμα που υλοποιείται Πανελλαδικά στην Αργολίδα, κατασκευής νέων αθλητικών χώρων και βελτίωσης υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και αποτελεί το  επιστέγασμα μιας προσπάθειας που έχει ξεκινήσει από το 2018.
Μπορούμε να κοιτάμε στα μάτια όλους όσους μας στήριξαν και μας εξέλεξαν εκ νέου διοίκηση, καθώς εργαζόμαστε προς την σωστή κατεύθυνση ώστε το Αργολικό ποδόσφαιρο να φτάσει εκεί που αξίζει. Θέλω να τονίσω πως τα έργα δεν έχουν ονοματεπώνυμο, ανήκουν σε όλους τους πολίτες. Εμείς ως αιρετοί απλά είμαστε υποχρεωμένοι ν΄αναδεικνύουμε και να υλοποιούμε τα αιτήματα τους.

Βασίλης Γ. Σιδέρης

Πρόεδρος Ε.Π.Σ.Αργολίδας

Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Αργολίδας

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα