ΑργολίδαΓ. Καχριμάνης: Έφεση άσκησε η ΔΕΥΑΝ κατά της Πρωτόδικης απόφασης του δικαστηρίου.

Γ. Καχριμάνης: Έφεση άσκησε η ΔΕΥΑΝ κατά της Πρωτόδικης απόφασης του δικαστηρίου.

Σχετικά με την δικαστική διαφορά μεταξύ Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. και Δ.Ε.Υ.Α.Ν. για το θέμα της οικονομικής δαπάνης της λειτουργίας του Βιολογικού Καθαρισμού, εξεδόθη από το Αρμόδιο Δικαστήριο η υποτιθέμενη τελεσίδικη απόφαση που υποχρεώνει τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν. να καταβάλει το ποσό που αντιστοιχεί στα έξοδά της.

Όπως ήδη έχουμε τοποθετηθεί και με τις Προτάσεις μας στο Δικαστήριο αλλά και στο Διαδίκτυο, το σχετικό αυτό ποσό της οφειλής έχει ήδη καταβληθεί μέσω επιχορήγησης του κράτους (Πρόγραμμα «Αξία») και μάλιστα μετά από πρώτου βαθμού οικονομική εκκαθάριση έχει αποδειχθεί ότι, όχι μόνο  δεν οφείλει η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. για τα έξοδα λειτουργίας της εγκατάστασης αλλά πρέπει να της επιστραφεί και ένα σημαντικό ποσό (800.000€), το οποίο θα «αναζητηθεί» .

Για τους ανωτέρω λόγους (και για πολλούς άλλους που αφορούν την πρόχειρη και μη θεσμοθετημένη διοίκηση της ΔΕΥΑΑΡΜ) η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ήδη υπέβαλε έφεση επί της σχετικής απόφασης με την οποία θα ακυρωθεί (μαζί με άλλες σχετικές δικαστικές διαδικασίες) η αντίστοιχη απόφαση και «μπαίνουν στο ψυγείο» οι εκτός λογικής απαιτήσεις της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ.

Εν κατακλείδι ας αναρωτηθούν οι Δημότες Άργους και Ναυπλίου αν και κατά πόσο οι δικαστικές αυτές διενέξεις που ξεκίνησε ο Δήμος Άργους Μυκηνών – Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. ωφέλησαν και βελτίωσαν τη λειτουργία μιας εγκατάστασης που σχετίζεται άμεσα με το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην Oμάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα