ΚορινθίαΜήνυμα Γ. Ψυχογιού για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Μήνυμα Γ. Ψυχογιού για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Χρόνια πολλά από τη Γκούρα, το Μεσινό και τον ιστορικό Φενεό Κορινθίας. Στα ορεινά μας και τους ανθρώπους τους, που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε.

Παρουσία στις παρελάσεις, κατάθεση στεφάνων στα μνημεία των πεσόντων για την ελευθερία και τη δικαιοσύνη και συζήτηση με τον κόσμο, τους φορείς, τους παραγωγούς, τους επαγγελματίες, τους/τις εκπαιδευτικούς, τους αστυνομικούς, το προσωπικό του Κέντρου Υγείας, τη νεολαία της περιοχής, για τη ζωή και τις ανάγκες τους.

Οι παρεμβάσεις μας απέναντι στην υποβάθμιση της περιοχής, το κλείσιμο των τραπεζών, την διάλυση των ΕΛΤΑ, την υποστελέχωση του Αστυνομικού Σταθμού και του Κέντρου Υγείας, αλλά και για τη βελτίωση των υποδομών και τη στήριξη αγροτών και κτηνοτρόφων στο κόστος και τα μέσα παραγωγής, θα συνεχιστούν εντός κι εκτός Βουλής

Χρόνια πολλά και πάλι, τιμούμε τους αγωνιστές και αγωνίστριες του ’21 που έδωσαν τα πάντα για το ύψιστο αγαθό της ελευθερίας, αλλά και για την κοινωνική δικαιοσύνη και τη δημοκρατία.

Χρόνια πολλά και στους εορτάζοντες και εορτάζουσες !

Τέλος, χρόνια πολλά και ειρηνικά! Άμεση κατάπαυση του πυρός με αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων και να παλεύουμε κάθε μέρα για την ειρήνη και τη συνύπαρξη των λαών.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα