Αργολίδα"Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ": Εκπαιδευτικών προγραμμάτων συνέχεια…

“Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ”: Εκπαιδευτικών προγραμμάτων συνέχεια…

Μετά από διετή απουσία, λόγω της πανδημίας, ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου “Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ” θα ήθελε να επανέλθει με δειλά και προσεκτικά βήματα, τηρώντας όλα τα ισχύοντα μέτρα, σε δράσεις που είχαν ατονήσει.

Μία από αυτές τις δράσεις είναι η πραγματοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων που αφορούν στην Τοπική Ιστορία και περιλαμβάνουν:

  1. Επίσκεψη στην αίθουσα Πολιτισμού του Συλλόγου.
  2. Την γνωριμία της πόλης μέσω του φωτογραφικού και ιστορικού αρχείου του Συλλόγου μας,
  3. Την γνωριμία με την βενετσιάνικη μάσκα, δραστηριότητα που πραγματοποιείται στο κτήριο του Συλλόγου – Σταϊκοπούλου 52 στην παλιά πόλη του Ναυπλίου και
  4. Την ανακάλυψη και εξερεύνηση των οδωνυμικών του Ναυπλίου.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα απευθύνονται σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των σχολικών μονάδων της πόλης μας, της Αργολίδας αλλά και σχολικών μονάδων της Επικράτειας.

Ο Σύλλογός μας ανακοινώνει ότι και κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά 2021 – 2022 θα πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά προγράμματα.

Υπεύθυνη για τα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι η κυρία Τίνα Γκιόλα – μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου – με την οποία, προκειμένου να καθορίζονται οι λεπτομέρειες των επισκέψεων, οι υπεύθυνοι καθηγητές των σχολείων μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία καθημερινά στο τηλέφωνο 27520 24520 του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου ΄΄Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ΄΄ και κατά τις ώρες 11.00΄ έως 13.00΄ και στο προσωπικό τηλέφωνο της κυρίας Τ. Γκιόλα – 6974993433.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην Oμάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα