ΑργολίδαΣυνάντηση του ΙΣΑ με με τη Διοικήτρια του Γ.Ν. Αργολίδας

Συνάντηση του ΙΣΑ με με τη Διοικήτρια του Γ.Ν. Αργολίδας

Στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 συνάντηση εκπροσώπων του με τη Διοικήτρια του Γ.Ν.Αργολίδας κα Γ. Κασνακτσόγλου. Στη συζήτηση που διεξήχθη σε καλό κλίμα και με διάθεση συνεργασίας, συμμετείχαν εκ μέρους του ΙΣΑ ο Πρόεδρος κ. Κ. Κατσαρός, ο Αντιπρόεδρος κ. Π. Κοκκινόπουλος και ο Γραμματέας κ. Γ. Δωροβίνης.

Η Διοικήτρια ενημέρωσε για τα θέματα που αφορούν τις Νοσηλευτικές Μονάδες Άργους και Ναυπλίου. Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για τη λύση των προβλημάτων και δόθηκε προτεραιότητα στην κάλυψη προσωπικού. Εκτενής αναφορά έγινε στο θέμα της παιδιατρικής κάλυψης. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στην πρόσληψη μόνιμου ιατρικού προσωπικού προκειμένου να καλυφθούν οι κενές θέσεις, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία όλων των κλινικών και ιδιαίτερα αυτών που δε δύνανται να εφημερεύουν όλο το μήνα. Επίσης, μεταξύ άλλων, συμφωνήθηκε να καθιερωθεί τακτική επικοινωνία των δύο πλευρών επί όλων των θεμάτων που σχετίζονται με τη Δημόσια Υγεία.

Ο ΙΣΑ δήλωσε τη διάθεσή του να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στο δύσκολο κοινό έργο, που στόχο έχει την εύρυθμη λειτουργία των Νοσηλευτικών μας Μονάδων και τη βελτίωση της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας στους συμπολίτες μας.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην Oμάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα