Home Αργολίδα Cine Nafplio: Πάντα στο κόκκινο (Turning Red) – The Batman

Cine Nafplio: Πάντα στο κόκκινο (Turning Red) – The Batman

0

Πάντα στο κόκκινο (Turning Red)
Πέμπτη 10/3, Παρασκευή 11/3, Δευτέρα 14/3, Τρίτη 15/3, Τετάρτη 16/3
ώρα: 6:00 το απόγευμα
Σάββατο 12/3 και Κυριακή 13/3
Α’ προβολή: 5:00 το απόγευμα
Β’ προβολή: 7:00 το απόγευμα

Μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά
Διάρκεια: 99 λεπτά
Κατάλληλη για όλους


Η νέα ταινία των Disney και Pixar ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ είναι σε σκηνοθεσία της Domee Shi, που κέρδισε Όσκαρ® το 2018 για την μικρού μήκους ταινία της, “Bao.”
Μπορεί η 13χρονη Μέιλιν να ξεχωρίζει με την έντονη προσωπικότητά της, όμως, τίποτα δεν συγκρίνεται με το γιγάντιο κόκκινο πάντα στο οποίο μεταμορφώνεται κάθε φορά που την κατακλύζει ένα έντονο συναίσθημα. Πάντα δηλαδή, αν κρίνουμε από το πέρασμά της στην εφηβεία!

Παράλληλα έχει την υπερπροστατευτική, αν όχι κάπως αυταρχική μητέρα της Mei Lee, την Ming, που μπλέκει συνεχώς στα πόδια της κόρης της – ό,τι χειρότερο, δηλαδή, μπορεί να συμβεί σε μια έφηβη.

The Batman
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!
Από Πέμπτη 10/3 έως ΚΑΙ Τετάρτη 16/3
9:30 το βράδυ

Άνθρωπος ή μύθος, το όνομα του είναι Μπάτμαν.

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Tenet) είναι ο νέος Μπάτμαν/Μπρους Γουέιν, ένας πραγματικά Σκοτεινός Ιππότης στην πρώτη γνήσια αστυνομική περιπέτεια μυστηρίου του αυτόκλητου τιμωρού της Γκόθαμ. Την πρωτότυπη υπερπαραγωγή σκηνοθετεί ο Ματ Ριβς (Ο Πλανήτης των Πιθήκων) που συγκεντρώνει γύρω από τον Πάτινσον ένα πανίσχυρο καστ. Τον ρόλο της αινιγματικής Κατγούμαν υποδύεται η εντυπωσιακή Ζόι Κράβιτς (Χ-Men: Η πρώτη γενιά), ο Κόλιν Φάρελ (Ο Αστακός) είναι αγνώριστος ως Πιγκουίνος, ο Πολ Ντέινο (Θα Χυθεί Αίμα) στοιχειώνει ως Γρίφος, ο Άντι Σέρκις (Ο Πλανήτης των Πιθήκων) ενσαρκώνει ιδανικά τον συνοδοιπόρο Άλφρεντ, ο Τζέφρι Ράιτ (Η Γαλλική Αποστολή) είναι ο υπαστυνόμος Τζέιμς Γκόρντον, ενώ οι Τζον Τορτούρο (Ω, αδελφέ, πού είσαι;) ενσαρκώνει επιβλητικά τον αρχιμαφιόζο.

Σύνοψη

Πάνω από ένα χρόνο τώρα, ο Μπρους Γουέιν βυθίζεται στο σκοτάδι της Γκόθαμ ως ο Μπάτμαν (Ρόμπερτ Πάτινσον) που σπέρνει τον φόβο στις καρδιές των εγκληματιών. Με μόνους συμμάχους τον Άλφρεντ (Άντι Σέρκις) και τον Τζέιμς Γκόρντον (Τζέφρι Ράιτ), ο μοναχικός τιμωρός δίνει σάρκα και οστά στην εκδίκηση για χάρη των συμπολιτών του. Όταν ένας κατά συρροή δολοφόνος στοχεύσει στην ελίτ της πόλης, ένα μονοπάτι από γρίφους οδηγεί την έρευνα του Μεγαλύτερου Ντετέκτιβ του Κόσμου στον υπόκοσμο, όπου θα συναντήσει χαρακτήρες όπως η Σελίνα Κάιλ/Κατγούμαν (Ζόι Κράβιτς), ο Όσβαλντ Κόμπλποτ/Πιγκουίνος (Κόλιν Φάρελ), ο Κάρμαϊν Φαλκόνε (Τζον Τορτούρο) και ο Έντουαρντ Νάστον/Γρίφος(Πολ Ντέινο). Όσο η κλίμακα του νοσηρού σχεδίου ξεδιπλώνεται, ο Μπάτμαν πρέπει να συνάψει καινούριες συμμαχίες, να αποκαλύψει τον ένοχο και να αποδώσει δικαιοσύνη για την κατάχρηση εξουσίας και τη διαφθορά που έχουν καταστρέψει την Γκόθαμ Σίτι.

Σκηνοθεσία: Ματ Ριβς
Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Πάτινσον, Πολ Ντέινο, Ζόι Κράβιτζ, Κόλιν Φάρελ, Άντι Σέρκις, Τζέφρι Ράιτ, Τζον Τορτούρο, Πίτερ Σάρσγκαρντ, Τζέιμι Λόσον, Άλεξ Φερνς

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version