ΑργολίδαΑνδρέας Πουλάς: "Να ενισχυθεί άμεσα με προσωπικό η Δ.Α. Αργολίδας"

Ανδρέας Πουλάς: “Να ενισχυθεί άμεσα με προσωπικό η Δ.Α. Αργολίδας”

Αναφορά κατέθεσε στη Βουλή ο Ανδρέας Πουλάς προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με την οποία ζητά την ενίσχυση με προσωπικό της Δ.Α. Αργολίδας κατά τη θερινή περίοδο του 2022, όπως αναφέρεται σε σχετικό έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της αναφοράς:

Προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Π. Θεοδωρικάκο

Θέμα: «Να ενισχυθεί άμεσα με προσωπικό η Δ.Α. Αργολίδας»

Κύριε Υπουργέ,

Σας καταθέτω έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας με το οποίο ζητά την ενίσχυση με προσωπικό της Δ.Α. Αργολίδας κατά τη θερινή περίοδο του 2022.

Ειδικότερα, στο έγγραφό της η Ένωση αναφέρει ότι η φετινή θερινή περίοδος προβλέπεται πως θα έχει ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης τόσο στην περιοχή αρμοδιότητας του Α.Τ. Ερμιονίδας όπου υπάρχουν ξενοδοχειακές μονάδες υψηλού επιπέδου, εξοχικές κατοικίες σημαντικών πολιτικών και πολιτειακών παραγόντων της Ελλάδας και του εξωτερικού, όσο και στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αργολίδας λόγω αυξημένης τουριστικής επισκεψιμότητας.

Για το λόγο αυτό και λαμβάνοντας υπόψη τις επικείμενες αποστρατείες εντός του θέρους και έως το τέλος του 2022 και προκειμένου να μην διαταραχθεί η λειτουργία της Δ.Α. Αργολίδας, η Ένωση προτείνει την άμεση ενίσχυσή της με 10 Αστυνομικούς οι οποίοι θα αποσπασθούν για τη θερινή περίοδο, θεωρώντας πως έτσι θα αμβλυνθούν οι νέες ανάγκες και τα υπηρεσιακά κενά που έχουν δημιουργηθεί έως την επιβεβλημένη ενίσχυση με προσωπικό στις έκτακτες μεταθέσεις μηνός Οκτωβρίου 2022.

Παρακαλώ για τις ενέργειές σας.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην Oμάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα