ΚορινθίαΕκτόξευση των δαπανών επικοινωνιακής προβολής του Δήμου Κορίνθου

Εκτόξευση των δαπανών επικοινωνιακής προβολής του Δήμου Κορίνθου

Στη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η Δημοτική Αρχή ζήτησε την έγκριση του απολογισμού των δαπανών τουριστικής και επικοινωνιακής πολιτικής έτους 2021 καθώς και τον προϋπολογισμό έτους 2022.

Ενημερωτικά αναφέρουμε ότι μέσα σε δύο χρόνια οι δαπάνες εκτοξεύτηκαν σε τριπλάσια μεγέθη. Το 2020 εγκρίθηκαν 74.000€ (και δαπανήθηκαν 31.656€), το 2021 εγκρίθηκαν 156.800€ (και δαπανήθηκαν 122.698€), ενώ το 2022 ανήλθαν στο υπέρογκο ποσόν των 203.589 €.

Καταψηφίσαμε την πρόταση της Δημοτικής Αρχής και τονίσαμε:

► Διαπιστώνουμε ασύστολη δαπάνη. Το ότι ο Δήμος έχει αδικαιολόγητα υπερεπαρκές ταμειακό απόθεμα δεν σημαίνει ότι πρέπει να το σπαταλάμε σε επικοινωνιακά θέματα αμφιβόλου ποιότητας.

► Δεν υπάρχει στρατηγική στον τουρισμό.

► Δαπανήθηκαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για εκτύπωση φυλλαδίων το 2021 τα οποία παραμένουν στοιβαγμένα στο δημαρχείο.

► Πέραν τούτου διαπιστώνουμε ότι στην ίδια απόφαση της Επιτροπής 1/2022 φέρεται παρών και καταψηφίζει ο πρώην δημοτικός σύμβουλος κ. Μάριος Ασημακόπουλος και η ίδια απόφαση επανεκδίδεται και ο κ. Ασημακόπουλος φέρεται απών και φυσικά η απόφαση είναι ομόφωνη. Τι είναι αυτά; Απαγορεύεται η μειοψηφία;

► Αντιπαρερχόμαστε βέβαια το γεγονός ότι σημαντικό μέρος των κονδυλίων αυτών προβολής προφανώς θα χρησιμοποιηθούν για την προεκλογική καμπάνια στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην Oμάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα