ΑργολίδαΕπίσκεψη Γεωργόπουλου στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ερμιονίδας

Επίσκεψη Γεωργόπουλου στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ερμιονίδας

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Γιάννης Γεωργόπουλος, σήμερα Πέμπτη 14 Απριλίου, επισκέφθηκε το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Ερμιονίδας μαζί με τους διοργανωτές του Τουρνουά Beach soccer, της ομάδας “ERMIONIDA ACADEMY CUP”, κ. Δημήτρη Κούση και κ. Αργύρη Τζιέρη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με σκοπό να προσφερθούν δώρα στους μικρούς μαθητές και μαθήτριες του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου από τους διοργανωτές του Τουρνουά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Καλοκαίρι διοργανώθηκε από την ομάδα ERMIONIDA ACADEMY CUP, Τουρνουά Beach Soccer (ποδόσφαιρο στην άμμο), στην περιοχή της Ερμιόνης, όπου συμμετείχαν παιδιά έως 15 ετών. Μέρος των εσόδων του Τουρνουά διατέθηκε για την στήριξη του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ερμιονίδας.

Στα πλαίσια της επίσκεψης του, ο Δήμαρχος συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές ενόψει των εορτών του Πάσχα, με τους εκπαιδευτικούς του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ερμιονίδας, οι οποίοι κάνουν ένα σπουδαίο έργο. Επίσης συνεχάρη θερμά τον κ. Δημήτρη Κούση και τον κ. Αργύρη Τζιέρη για την στήριξη και την προσφορά τους. Στον Δήμαρχο προσφέρθηκε μια Πασχαλινή κάρτα με ευχές από τους μαθητές και τις μαθήτριες του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου.

Τα Ειδικά Σχολεία επιτελούν πολύ σημαντικό ρόλο, έχουν καταφέρει να αναπτύξουν δεξιότητες στους μαθητές που θα τους βοηθήσουν αύριο στην κοινωνία, βοηθούν και στηρίζουν τα παιδιά και  τις οικογένειές τους, οι οποίοι αξίζουν τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων μας.

Τους ευχόμαστε Καλό Πάσχα με Υγεία ανέφερε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας…

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην Oμάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα