ΑργολίδαΗ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει τον Τσαμαδό...

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει τον Τσαμαδό…

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) καταγγέλλει την Δημοτική Αρχή Ερμιονίδας και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας του Δήμου για την απαράδεκτη στοχοποίηση σε βάρος του Αντιπροέδρου Β’ του Σωματείου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Αργολίδας Κουντουργιανό Γεώργιο.

Η Δημοτική Αρχή Ερμιονίδας φαίνεται πως δεν άντεξε τη συνδικαλιστική του δράση και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και επιχειρεί να τον φιμώσει απειλώντας τον με αναφορές και ΕΔΕ.

Επιχειρούν έτσι, Δημοτική Αρχή και Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, την στοχοποίηση του Κουντουργιανού Γεώργιου.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταδικάζει με κατηγορηματικό τρόπο την στοχοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης και του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης.

Καλεί την Δημοτική Αρχή Ερμιονίδας να σταματήσει να εξουθενώνει τους εργαζόμενους με συνεχόμενη εξαντλητική εργασία, να παρέχει τον κατάλληλο μηχανολογικό εξοπλισμό και να αποσύρει άμεσα τις αναφορές σε βάρος του Αντιπροέδρου Β’ του Σωματείου Εργαζομένων και δηλώνει ότι θα σταθεί αλληλέγγυα στους εκπρόσωπους των εργαζομένων που αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους. Για όλους εμάς τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, η ασφάλεια των συναδέλφων του Δήμου Ερμιονίδας είναι αδιαπραγμάτευτη και θα διασφαλισθεί με κάθε νόμιμο μέσο.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην Oμάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα