Αργολίδα Κρανίδι: Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας επισκέφθηκε το Λαογραφικό Κέντρο

Κρανίδι: Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας επισκέφθηκε το Λαογραφικό Κέντρο

0

Την Τετάρτη 13 Απριλίου το Σχολείο δεύτερης ευκαιρίας – παράρτημα Κρανιδίου επισκέφθηκε το Λαογραφικό Κέντρο Κρανιδίου. Μια επίσκεψη αφιερωμένη στις Παραδόσεις του Τόπου μας,στην τοπική μας ιστορία. οι υπεύθυνες από την εθελοντική ομάδα του Λαογραφικού Κέντρου μας ξενάγησαν στα εκθέματα και μας φιλοξένησαν σε αυτήν την καταπληκτική εστία πολιτισμού.

Ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ερμιονίδας – καθηγητής κοινωνικής εκπαίδευσης κ. Τάσος Λάμπρου παρουσίασε συνοπτικά την ιστορία ίδρυσης και λειτουργίας του λαογραφικού κέντρου, την ιστορική του διαδρομή, τις δράσεις του,την πολιτιστική προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος δόθηκε ένα ραντεβού εάν το επιτρέψουν οι κοινωνικές και υγειονομικές συνθήκες να αναπτυχθούν κοινές δράσεις μεταξύ του Σχολείου και του Λαογραφικού Κέντρου. Αξίζει όλοι να στηρίζουμε τέτοιες συλλογικές προσπάθειες που αναβαθμίζουν την πολιτιστική ταυτότητα του τόπου μας . Με την ευκαιρία του Αγίου Πάσχα να ευχηθούμε σε όλους σας, Καλή Ανάσταση και χαρούμενη Λαμπρή.

Οι καθηγητές του ΣΔΕ Κρανιδίου.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version