Home Κορινθία Συνάντηση εργασίας Γ. Ψυχογιού με την Ομοσπονδία Εξωραϊστικών Συλλόγων Οικιστών Αγ. Θεοδώρων

Συνάντηση εργασίας Γ. Ψυχογιού με την Ομοσπονδία Εξωραϊστικών Συλλόγων Οικιστών Αγ. Θεοδώρων

0

Συνάντηση στα γραφεία της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών Συλλόγων Οικιστών Αγ. Θεοδώρων με τον βουλευτή Κορινθίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γ. Ψυχογιό, πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα της Ομοσπονδίας και του Προέδρου Δημ. Σαρέλα, για τα προβλήματα που απασχολούν τα μέλη των Συλλόγων. Οι έξοδοι διαφυγής από τους οικισμούς μετά από ακραία καιρικά φαινόμενα (πλημμύρες – πυρκαγιές), η αύξηση των δημοτικών τελών, η επάρκεια και ποιότητα του νερού, αλλά και η επέκταση του δικτύου σε όλους τους οικισμούς, οι δασικοί χάρτες και το Πολεοδομικό, η υποστελέχωση του τοπικού πολυιατρείου και η σύνδεση με την έδρα του Δήμου με τακτική συγκοινωνία και επαρκή δρομολόγια, είναι μερικά από αυτά.

Επίσης, οι προτάσεις για Πολιτιστικό Κέντρο, η ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου και του θεάτρου, η συγκομιδή των απορριμμάτων και τα προγράμματα ανακύκλωσης και άλλα.

Η επικοινωνία θα συνεχιστεί και θα υπάρξει πίεση εντός κι εκτός Βουλής για την επίλυση πολλών από τα παραπάνω σημαντικά ζητήματα για την καθημερινότητα και την αξιοπρεπή διαβίωση των κατοίκων. Στη συνάντηση παρευρέθηκε το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων και δημοτικός σύμβουλος, Παν. Πέτρου και εκτός από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, κ. Δημ. Σαρέλα, η ταμίας, Ελ. Καλουδά και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Περ. Μπερσής.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version