Στις σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου σχετικά με το δημοσίευμα για τον πρόεδρο της ΔΕΗ, απαντάει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχολιάζοντας πως «δεν προξενεί καμία εντύπωση πως ο κ. Μητσοτάκης καλύπτει πλήρως τον εκλεκτό του για τη ΔΕΗ κ. Στάσση για την υπερπολυτελή έπαυλη 759τ.μ. που φτιάχνει στη Τζιά». «Αυτός εξάλλου τον διόρισε με 360.000 ευρώ το χρόνο στη ΔΕΗ για να κάνει τη βρώμικη δουλειά της αποκρατικοποίησης», σημειώνει ο Νάσος Ηλιόπουλος.
«Όσο τα golden boys του κ. Μητσοτάκη ζουν στη χλιδή, τόσο οι πολίτες θα πληρώνουν τα σπασμένα τους στους λογαριασμούς του ρεύματος», τονίζει και καταλήγει:«Πλησιάζει όμως η ώρα που θα τους στείλουν πίσω το λογαριασμό».
Έρευνα από την Αρχή Καταπολέμησης Μαύρου Χρήματος μετά τα δημοσιεύματα για τη βίλα του Γιώργου Στάσση στη Τζια αναφέρει το ειδησιογραφικό σάήτ ieidiseis.gr… Παράλληλα, αναμένεται η υπόθεση, να ελεγχθεί και για πόθεν έσχες.