Home Περιφέρεια Η εικονική πραγματικότητα, το ψέμα και η προπαγάνδα είναι βασικές αρχές στην...

Η εικονική πραγματικότητα, το ψέμα και η προπαγάνδα είναι βασικές αρχές στην πολιτική της Περιφερειακής Αρχής του κ.Νίκα

0

Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Αρκαδίας κ.Μανώλης Σκαντζός, που παραμένει όπως μας ενημέρωσε πρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την επωνυμία «ΤΑΠΤοΚ ΑΡΚΑΔΙΑ 2020-ΑΜΚΕ», έχει μπερδέψει τη δίκαιη μετάβαση του Δήμου Μεγαλόπολης στη μεταλιγνιτική εποχή με τα έργα της εταιρείας «ΤΑΠΤοΚ ΑΡΚΑΔΙΑ 2020-ΑΜΚΕ».

Για το πρόγραμμα της Τοπικής Ανάπτυξης με πρωτοβουλία των Τοπικών Κοινοτήτων (ΤΑΠΤοΚ) η Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη εξασφάλισε περίπου 20.000.000€ αποκλειστικά για την Π.Ε. Αρκαδίας και αφορά έργα στους Δήμους Τρίπολης, Γορτυνίας και Μεγαλόπολης.

Ο «πονηρούλης» κ.Σκαντζός προσπάθησε να παρουσιάσει στους Αρκάδες έργα της εταιρείας «ΤΑΠΤοΚ ΑΡΚΑΔΙΑ 2020-ΑΜΚΕ», τα οποία δήθεν αφορούν το ενδιαφέρον της Περιφερειακής Αρχής για το Δήμο Μεγαλόπολης, τολμώντας μάλιστα να τα συνδέσει με τη δίκαιη μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή.

Όπως όλοι γνωρίζουμε η Περιφερειακή Αρχή του κ.Νίκα μέχρι σήμερα έχει λειτουργήσει εντελώς καταστροφικά για τη Μεγαλόπολη, με απόλυτη αδράνεια και συνεχείς εμπαιγμούς στους πολίτες της.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας απέναντι στο μεγάλο ψέμα Σκαντζού απαντάμε με πράξεις και όχι με λόγια:

  • Ενεργειακή Αναβάθμιση Δημοσίου Κτηρίου Καρύταινας

Το έργο εντάχθηκε με την με αριθμ. 960/2019 απόφαση του Πέτρου Τατούλη (ΑΔΑ: 60ΗΒ46ΜΩΑ0-64Ν), με κωδικό ΟΠΣ 5041954, π/υ 210.000€.

  • Υδρεύσεις Δ.Κοινότητας Μεγαλόπολης και Τοπικών Κοινοτήτων (Παραδείσια)

Το έργο εντάχθηκε με την με αριθμ.1003/2019 απόφαση του Πέτρου Τατούλη (6Ω7Θ46ΜΩΑ0-ΕΞ6) με κωδικό ΟΠΣ 5041955, π/υ 137.096€.

  • Αναβάθμιση Κοινόχρηστων Χώρων Λαϊκής Αγοράς Δ.Ε. Μεγαλόπολης & Αναβάθμιση Περιβάλλοντος Χώρου 4ου Δημοτικού Σχολείου Μεγαλόπολης

Το έργο εντάχθηκε με την με αριθμ.1008/2019 απόφαση του Πέτρου Τατούλη (6Ω9446ΜΩΑ0-3Ω8) με κωδικό ΟΠΣ 5041952, π/υ 550.000€.

Ο κ.Νίκας και οι συνεργάτες του αποδεικνύονται ακόμα μια φορά απόλυτα επικίνδυνοι για την Αρκαδία αφού είτε δεν έχουν φροντίσει να ενημερωθούν και δεν γνωρίζουν τα προγράμματα της εταιρείας «ΤΑΠΤοΚ ΑΡΚΑΔΙΑ 2020-ΑΜΚΕ», είτε σκόπιμα παραποιούν την αλήθεια, θεωρώντας τους Αρκάδες ιθαγενείς.

Ο κ.Νίκας και ο κ.Σκαντζός είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την απόλυτη στασιμότητα και καθυστέρηση των έργων της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΤΑΠΤοΚ ΑΡΚΑΔΙΑ 2020-ΑΜΚΕ», όπου με τις λανθασμένες πράξεις τους έχουν ήδη επιφέρει βλάβη στα συμφέροντα των πολιτών της Αρκαδίας.

Προκαλούμε τον κ.Σκαντζό να δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα και την έκθεση αξιολόγησης της λειτουργίας της εταιρείας «ΤΑΠΤοΚ ΑΡΚΑΔΙΑ 2020-ΑΜΚΕ» που αφορά το χρονικό διάστημα που ο ίδιος είχε την ευθύνη της, προκειμένου οι πολίτες της Πελοποννήσου και της Αρκαδίας να αντιληφθούν την ανικανότητα της Περιφερειακής Αρχής του κ.Νίκα και τη σημαντική υστέρηση στην υλοποίηση των έργων που είχαν ενταχθεί και εξασφαλισθεί οι αντίστοιχοι πόροι από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή (αν φυσικά δεν τολμήσουν να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα του συγκεκριμένου ελέγχου, θα …μεριμνήσει η παράταξη μας για την ανακοίνωση τους).

Υγ. Αποτελεί ύψιστη προσβολή προς τους πολίτες της Μεγαλόπολης, η άποψη του κ.Σκαντζού ότι η Ανάπλαση των πλατειών Ο.Ε.Κ. και Ψαθί του Δήμου Μεγαλόπολης αποτελούν έργα δίκαιης μετάβασης στη μεταλιγνιτική εποχή!

Πολιτική γελοιότητα & εμπαιγμός δίχως όρια!

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version