ΑργολίδαΑσφαλτοστρώσεις στο Κρανίδι

Ασφαλτοστρώσεις στο Κρανίδι

Υπογράφηκε σήμερα, Τρίτη 3 Μαΐου, στο Δημαρχείο Ερμιονίδας σύμβαση για την εκτέλεση έργου ασφαλτόστρωσης δημοτικών οδών  στην Δ.Ε. Κρανιδίου  του Δήμου Ερμιονίδας, από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Ιωάννη Γεωργόπουλο και τον Πολιτικό Μηχανικό ΤΕ, ανάδοχο του έργου κ. Φίλιππο Καλαματιανό.

Η εκτέλεση του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ Δ.Ε. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ-ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», συνολικού προϋπολογισμού μελέτης με Φ.Π.Α 226.728,00€, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ, αφορά στη βελτίωση με ασφαλτόστρωση  Δημοτικών Οδών της Δ.Ε Κρανιδίου του Δήμου Ερμιονίδας.  

Η αναβάθμιση της οδοποιίας αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής και είναι ένα έργο απαραίτητο για τους Δημότες μας πρωτίστως, αφού βελτιώνει την καθημερινότητα των κατοίκων μας, αλλά και τις συνθήκες για όσους επισκέπτονται τον Δήμο μας.

Για το λόγο αυτό, με τους περιορισμένους διαθέσιμους οικονομικούς πόρους προσπαθούμε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η προσπάθεια μας για περαιτέρω αναβάθμιση των υποδομών του Δήμου Ερμιονίδας είναι συνεχής, με γνώμονα την αγάπη για τον Τόπο μας.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην Oμάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα