ΑργολίδαΑύριο η κατάθεση της τροπολογίας για τις προκαταβολές του ΕΛΓΑ στους πληγέντες...

Αύριο η κατάθεση της τροπολογίας για τις προκαταβολές του ΕΛΓΑ στους πληγέντες παραγωγούς της Αργολίδας

Την κατάθεση τροπολογίας αύριο Τρίτη 10 Μαϊου στη Βουλή για τις προκαταβολές των 300 ευρώ το στρέμμα στους πληγέντες παραγωγούς από τον παγετό του Ιανουαρίου 2022 προανήγγειλε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς κατά τη διάρκεια της συζήτησης σχετικής επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή Αργολίδας, Ανδρέα Πουλά.

Απαντώντας στα ερωτήματα του κ. Πουλά σχετικά με το χρονοδιάγραμμα πληρωμής των αποζημιώσεων στους παραγωγούς της Αργολίδας ο κ. Γεωργαντάς είπε ότι μέσα στο Μάιο θα λάβουν τις προκαταβολές που θα αφορούν στο 60% της ζημιάς και στη συνέχεια οι εκτιμήσεις των ζημιών και η εξόφληση των αποζημιώσεων θα ολοκληρωθούν μέσα στον Ιούνιο.

Ο κ. Πουλάς κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απάντηση του Υπουργού επισημαίνοντας την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παραγωγοί της Αργολίδας και οι οποίοι έχουν ανάγκη τα χρήματα για να μπορέσουν να συνεχίσουν τις καλλιεργητικές τους εργασίες και τόνισε την ανάγκη να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα που ανέφερε ο Υπουργός για τη διαδικασία πληρωμής των αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα