ΆρθραΕντός, εκτός και επί τα αυτά

Εντός, εκτός και επί τα αυτά

Δέσποινα Δημότση

► Πολύς λόγος τελευταία με τους νόμους όπου τιμωρούνται όσοι βασανίζουν ζώα. Έπρεπε να γίνει και αυτό κάποια στιγμή για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Σεβόμαστε όλες τις ζωές!!!!

► Με τα αδέσποτα όμως που ταλαιπωρούνται ποιος ασχολείται; Μόνο Σύλλογοι και εθελοντές όπου προσφέρουν όπου μπορούν όσα μπορούν με τις περισσότερες φορές να τα πληρώνουν όλα από την τσέπη τους. Και ερωτώ: Ποιος είναι ο αρμόδιος φορέας για τα αδέσποτα ζώα; Ήξερα ο Δήμος. Έχει αλλάξει κάτι ή ισχύει ακόμη αυτό; Αν ισχύει γιατί βλέπουμε ατελείωτες αναρτήσεις για πεταμένα ζώα που δεν τα μαζεύει κανείς και τρέχουν μόνο εθελοντές;;;; Να μας διευκρινίσετε τη θέση σας!

► Πότε περιμένουν οι αρμόδιοι να λάβουν δράση; Ταλαιπωρούνται και τα ζώα και εμείς. Πας έναν περίπατο με τα πόδια ή με ποδήλατο (και μη σας πω και με μηχανάκι) και κινδυνεύεις από τις αγέλες πεινασμένων ζώων. Αν τραυματιστεί πολίτης ποιος τον αποζημιώνει; Ποιος τιμωρείται; Θέλουμε αθλητές;;;;; Που θα προπονηθούν;;;;

Υ.Γ. ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ!

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην Oμάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα