ΑργολίδαΚατσίρης και Μπραγκάς επισκέφτηκαν τον Αρχηγό

Κατσίρης και Μπραγκάς επισκέφτηκαν τον Αρχηγό

Την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, αποτελούμενη από το Πρόεδρο κ. Κατσίρη Σπυρίδωνα και τον Γεν. Γραμματέα κ. Μπράγκα Ανδρέα, είχε συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Σκουμα Κωνσταντίνο παρουσία του Πρόεδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. Γερακαράκου Γρηγόριου και του Προέδρου του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. Μαυραγάνη Χρήστου.

Κατά την συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό και θετικό κλίμα συζητήθηκαν μεταξύ άλλων:

  • το θέμα της λειψανδρίας και ενίσχυσης των υπηρεσιών της Δ.Α. Αργολίδος, ιδιαιτέρα τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης τουριστικής κίνησης που παρουσιάζει ο νομός,
  • της έλλειψης υλικοτεχνικού εξοπλισμού,
  • καθώς και το κτιριακό πρόβλημα των αστυνομικών υπηρεσιών του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Από τη πλευρά του ο κ. Αρχηγός, αφού δήλωσε αρωγός στα δίκαια αιτήματά μας, τόνισε ότι προτεραιότητα της φυσικής ηγεσίας είναι ο εξορθολογισμός των αποσπάσεων σε όλες τις Διευθύνσεις Αστυνομίας της χώρας με απώτερο σκοπό να λυθεί το θέμα των ελλείψεων και της δυσλειτουργίας που παρουσιάζουν οι πολλές και συνεχείς μετακινήσεις του προσωπικού.

Ωστόσο, θα μελετήσει τις προτάσεις μας και θα προσπαθήσει να δώσει την καλύτερη λύση στα προβλήματα που παρουσιάζονται λογω της ιδιαιτερότητας του νομού μας.

Η Ένωση μας, αφού ευχήθηκε στον κ. Αρχηγό καλή επιτυχία στα καινούργια του καθήκοντα, τον ευχαρίστησε για την προθυμία που επέδειξε να μας ακούσει άλλα κυρίως για τη διάθεση που επέδειξε να επιλύσει τα θέματα που μας απασχολούν.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα