Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022
ΑθλητισμόςΜετάλλια για Καρακίτσου και Διαμαντοπούλου στην εναέρια ακροβατική κούνια

Μετάλλια για Καρακίτσου και Διαμαντοπούλου στην εναέρια ακροβατική κούνια

Οι Ιπτάμενοι Αργολίδας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έκαναν ξανά υπερήφανη την Αργολίδα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εναέριων ακροβατικών που έγινε στην Αθήνα. 

Το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαΐου διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο Νέου Ικονίου Περάματος στην Αθήνα το πανελλήνιο πρωτάθλημα εναέριων ακροβατικών.

Στους αγώνες συμμετείχαν πάνω από 200 αθλητές εναέριων ακροβατικών από όλη την Ελλάδα.

Οι Ιπτάμενοι Αργολίδας συμμετείχαν στους αγώνες με δύο αθλήτριες στην κατηγορία εναέρια ακροβατική κούνια (aerial sling). 

Οι αθλήτριες των ιπτάμενων Παυλίνα Καρακίτσου και Θεώνη Διαμαντοπούλου παρουσίασαν, κατά κοινή ομολογία, δύο εξαιρετικά δύσκολες χορογραφίες με ροή και αρμονία, οι οποίες εκτελέστηκαν άψογα και με απόλυτη ακρίβεια. 

Η αθλήτρια των Ιπτάμενων Παυλίνα Καρακίτσου κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία της, στην εναέρια ακροβατική κούνια και η αθλήτρια των ιπτάμενων Θεώνη Διαμαντοπούλου κατέλαβε την τρίτη θέση στην ίδια κατηγορία. 

Οι χορογραφίες που παρουσίασαν οι αθλήτριες των Ιπτάμενων, με τις οποίες έφεραν τις παραπάνω επιτυχίες, δημιουργήθηκαν και επιμελήθηκαν από την προπονήτρια των Ιπτάμενων Αργολίδας Κατερίνα Δημακοπούλου.

Θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες των Ιπτάμενων Παυλίνα Καρακίτσου και Θεώνη Διαμαντοπούλου καθώς και στην προπονήτρια τους Κατερίνα Δημακοπούλου. Μας έκαναν για ακόμη μια φορά περήφανους εκπροσωπώντας την Αργολίδα στο πανελλήνιο.

Ακολουθήστε την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο GOOGLE NEWS

Στη σελίδα του Facebook – Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα