ΑργολίδαΝέο επιστημονικό σύγγραμμα: "Διαχείριση Ανθρωπίνου Δυναμικού Τουριστικών Επιχειρήσεων"

Νέο επιστημονικό σύγγραμμα: “Διαχείριση Ανθρωπίνου Δυναμικού Τουριστικών Επιχειρήσεων”

Με αντικείμενο το καυτό και επίκαιρο ζήτημα της “Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού και Απασχόλησης στον Τουριστικό Τομέα” το νέο σύγγραμμα του Αρκά Πανεπιστημιακού Κων/νου Μαρινάκου.

Σε μια περίοδο εντεινόμενης κρίσης στον τομέα της απασχόλησης στον τουρισμό, αλλά και σε ένα περιβάλλον διαρκώς αυξανόμενου ανταγωνισμού, ο ανθρώπινος παράγοντας αποκτά ακόμα πιο ισχυρό ρόλο για την εξέλιξη μιας τουριστικής επιχείρησης.

Το νέο επιστημονικό σύγγραμμα φέρει τον τίτλο «Διαχείριση Ανθρωπίνου Δυναμικού Τουριστικών Επιχειρήσεων», από τις εκδόσεις Παπαζήση και είναι αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας του Αρκάδα Πανεπιστημιακού και Προέδρου του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου κ. Κων/νου Μαρινάκου με τον συνάδελφο και φίλο του Καθηγητή Δημήτρη Λαλούμη, που έχει διακριθεί για το συγγραφικό του έργο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων Τουρισμού.

Το παρόν σύγγραμμα αποτελεί ένα σύγχρονο εγχειρίδιο, στα χέρια των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδαστών των Προγραμμάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας, που αποτελούν και τα μελλοντικά στελέχη στο χώρο των τουριστικών επιχειρήσεων και οργανισμών, αλλά και των στελεχών της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού των Τουριστικών Επιχειρήσεων, που καλούνται να εφαρμόσουν εξειδικευμένα προγράμματα διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού. Απευθύνεται τέλος σε κάθε απλό αναγνώστη που επιθυμεί να κατανοήσει τις βασικές αρχές και έννοιες της Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού καθώς και της εφαρμογής των σύγχρονων μεθόδων διαχείρισης προσωπικού, με εμπειρικά παραδείγματα που αναφέρονται στην συμπεριφορά και ανάπτυξη των εργαζομένων, αναδεικνύοντας την εκπληκτική δύναμη της Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού να προβλέπει τις ανάγκες των επιχειρήσεων και των εργαζομένων και να συμβάλει ουσιαστικά στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων της επιχείρησης.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην Oμάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα