ΑργολίδαΝαύπλιο: Προσπάθησε να ξαφρίσει καταστηματάρχες μέσω... POS

Ναύπλιο: Προσπάθησε να ξαφρίσει καταστηματάρχες μέσω… POS

Επιτήδειος παριστάνοντας τον αδικημένο πελάτη, εμφανίστηκε τις προηγούμενες ημέρες σε γνωστές επιχειρήσεις του Ναυπλίου επικαλούμενος διπλοχρέωση μέσω του συστήματος POS στον λογαριασμό του.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν στην εφημερίδα μας έμποροι της πόλης ο… δήθεν “ριγμένος” άγνωστος κύριος, απαιτούσε με μειλίχιο τρόπο να του επιστραφούν τα χρήματά του καθότι ισχυριζόταν πως η επιχείρηση στην οποία είχε προσέλθει προ ημερών και αγόρασε προϊόντα της του απέσπασε δύο φορές το ίδιο ποσό. Με επιτηδευμένη συμπεριφορά και με περίσσεια ηρεμία ζητούσε και τα….ρέστα.

Ωστόσο, σε όλες τις περιπτώσεις οι καταστηματάρχες δεν υπέκυψαν στις μπλόφες του ζητώντας του να τους δοθεί ο απαραίτητος χρόνος ώστε να τσεκάρουν τα όσα ο ίδιος ισχυρίστηκε. Ατάραχος αυτός τους έδινε τον αριθμό κινητού τηλεφώνου στο οποίο όμως αποδείχτηκε πως κανείς δεν απαντούσε στις κλήσεις των μαγαζάτορων οι οποίοι αφού διαπίστωναν σε συνεργασία με την αρμόδια τράπεζα ότι δεν υφίστατο διπλοχρέωση, προσπαθούσαν να έρθουν σε επαφή μαζί του…

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα