ΆρθραΑπό τον Νίκα στον... Δέδε...

Από τον Νίκα στον… Δέδε…

Συνέντευξη στον Κώστα Πρώιμο
Του Κώστα Πρώιμου

Επιθυμία του Μαξίμου αποτελεί η επικείμενη εφαρμογή ενός σχεδίου δυναμικής ανανέωσης και στους Περιφερειακούς θώκους της εξουσίας.

Στο δια ταύτα: Προφανώς η πολιτική παρουσία του κ. Νίκα δεν συμπεριλαμβάνεται εκ νέου στις υποψηφιότητες οι οποίες μπορούν να χαρίσουν στις επόμενες αυτοδιοκητικές εκλογές μια σίγουρη νίκη στο Μοριά για την Δεξιά Παράταξη.

Το επιτελείο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αφουγκραζόμενο την δεινή θέση της Κυβέρνησης παρά την εικονική πραγματικότητα που παρουσιάζουν οι δημοσκοπήσεις, δεν επιθυμεί για τα μάτια του πρώην Μεσσήνιου δημάρχου να ανοίξει μέτωπο στα… λημέρια του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και δη την τρέχουσα νευραλγική περίοδο.

Γιατί;

Απλούστατα διότι παρά τις διαβεβαιώσεις από ανώτατα χείλη περί προσφυγής στις εθνικές κάλπες στο τέλος της τετραετίας, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα είναι αναντίστοιχη καθώς οι μηχανισμοί όλων των Κομμάτων βρίσκονται σε υψηλή εκλογική ετοιμότητα.

Είναι αναμφισβήτητο το γεγονός πως το παιχνίδι του ΑντιΝίκα, περνά δια στόματος Σαμαρά, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει αποφασίσει ακόμη ποιον θα προτείνει ώστε να διαβεί το Ρουβίκωνα της Πελοποννήσου.
Πολλά δημοσιεύματα φέρουν ώς υποψήφιο για τη θέση του Περιφερειάρχη τον Γενικό Γραμματέα του ισχυρότερου Κυβερνητικού πόστου και Ναυπλιώτη Γιώργο Διδασκάλου.
Ωστόσο, επιτελών σοβαρό και πολυδιάστατο έργο στο Υπ.Πολιτισμού ο Διδασκάλου δεν προτίθεται προς το παρόν να αλλάξει κατεύθυνση παρά θα συνεχίσει να τιμά την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη προς το πρόσωπό του.

Με την Νέα Δημοκρατία να έχει αποκλείσει υπό τις παρούσες πολιτικές συνθήκες τον κ, Νίκα αλλά και με μή ορατές εναλλακτικές λύσεις, δεν θα ήταν απίθανο – στην περίπτωση δε που ο Πέτρος Τατούλης κάνει πίσω – να διαφανεί με αξιώσεις η υποψηφιότητα Γιώργου Δέδε με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Που ποντάρουν;

Στην τιμωρητική συμπεριφορά που προτίθενται να επιδείξουν στις κάλπες οι αγρότες και οι μικρομεσαίοι δεξιοί ψηφοφόροι, προφανώς όχι για να χαρίσουν την Πελοπόννησο στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά για να εκφράσουν με το μοναδικό τους όπλο (την ψήφο) τη δυσαρέσκειά τους – απόρροια της σκληρής καθημερινότητας που βιώνουν.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην Oμάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα