ΑργολίδαΒασίλης Σιδέρης: Στη τελική φάση κατασκευής τα γήπεδα Ερμιόνης και Πορτοχελίου

Βασίλης Σιδέρης: Στη τελική φάση κατασκευής τα γήπεδα Ερμιόνης και Πορτοχελίου

Οι δεσμεύσεις μας βήμα βήμα και σταθερά γίνονται πραγματικότητα. Σήμερα ξεκίνησαν οι εργασίες για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων με την τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα στα γήπεδα Πορτοχελίου και Ερμιόνης, ενώ σειρά παίρνει και το γήπεδο 5χ5 στην Παλαιά Επίδαυρο.

Όσα οραματιστήκαμε, αφουγκραζόμενοι τις τοπικές κοινωνίες υλοποιούνται. Μπορούμε να κοιτάμε στα μάτια τους συμπολίτες μας, καθώς όσα εξαγγείλαμε παίρνουν σάρκα και οστά.

Φυσικά η σημερινή μέρα αποτελεί το επιστέγασμα μιας προσπάθειας που έχει ξεκινήσει από το 2018. Με οργάνωση, πρόβλεψη και συνεχή επίβλεψη φτάνουμε στο σημείο να βλέπουμε τα έργα να μπαίνουν στην τελική τους φάση.

Δε θα πρέπει φυσικά να παραλείψω ν’αναφέρω πως με την αγαστή συνεργασία του Περιφερειάρχη κ.Παναγιώτη Νίκα με την Ε.Π.Σ. Αργολίδας , προχωρούν όλα τα προγραμματισμένα Αθλητικά έργα από το 2018. Ο αθλητικός χάρτης της περιοχής μας αλλάζει!

Με την ιδιότητα του Προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας νιώθω διπλά περήφανος, καθώς πριν εκλεγούμε για πρώτη φορά μιλούσαμε για επανεκκίνηση του Αργολικού ποδοσφαίρου. Μπορούμε να κοιτάμε στα μάτια όλους όσους μας στήριξαν και μας εξέλεξαν εκ νέου διοίκηση, καθώς εργαζόμαστε προς την σωστή κατεύθυνση ώστε το Αργολικό ποδόσφαιρο να φτάσει εκεί που αξίζει.

Γι’ακόμη μια φορά θέλω να επαναλάβω πως τα έργα δεν έχουν ονοματεπώνυμο, ανήκουν σε όλους τους πολίτες. Εμείς ως αιρετοί απλά είμαστε υποχρεωμένοι ν΄αναδεικνύουμε και να υλοποιούμε τα αιτήματα τους.

Βασίλης Γ. Σιδέρης

Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Αργολίδας

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην Oμάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα